Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Farul Constanţa* Harbuzel
541 kkk1 Tactiek 433
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
39 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.2 gemiddelde waardering 20.5
goed Schieten slecht
uitstekend Passen hopeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Klungelig pakt Filantropol de bal. Filantropol passt de bal met de wreef. Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide haalt uit met een fantastische trap. Raiciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 1:0

5e minuut.
Murgovan rent richting de bal. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol geeft een hoge lob. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 2:0

6e minuut.
Bucerzan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea passt de bal in één keer door. Cervinski rent richting de bal. Cervinski geeft een lange en hoge pass. De Pasquale probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Murgovan passt de bal in één keer door. Vlad speelt de bal door. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... Raiciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 3:0

13e minuut.
Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan geeft een hoge lob. Troncea kopt de bal weg. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vlad met een sublieme pass. Klungelig pakt Murgovan de bal. Murgovan probeert naar een medespeler te passen. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Filantropol passt de bal met de wreef. Murgovan speelt de bal door. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. Raiciu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 4:0

19e minuut.
Cervinski is nu in balbezit. Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Filantropol passt de bal in één keer door. Murgovan is nu in balbezit. Murgovan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ţânţar onderschept slim de pass. Ţânţar speelt de bal door. Murgovan met een sublieme pass. Daar is Domide, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide draait met de bal, schiet en ... Raiciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 5:0

24e minuut.
Filantropol met een sublieme pass. Mettraux bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettraux passt de bal in één keer door. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 6:0

26e minuut.
Domide verovert de bal door een tackle van achteren. Domide passt de bal zonder na te denken. Murgovan heeft problemen om de bal te vangen. Murgovan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 7:0

31e minuut.
Areyan rent richting de bal. Areyan geeft een lange en hoge pass. Mettraux geeft een hoge lob. Murgovan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 8:0

35e minuut.
Ţânţar geeft de bal voor. Klungelig pakt Troncea de bal. Mettraux is nu in balbezit. Mettraux draait met de bal, schiet en ... Raiciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 9:0

39e minuut.
Daar is Mettraux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mettraux probeert naar een medespeler te passen. Domide is nu in balbezit. Domide haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Herghelegiu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Deptuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deptuła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mettraux met een snel genomen vrije trap. Domide krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Filantropol passt de bal in één keer door. Raiciu met een sublieme pass. Vlad geeft een lange en hoge pass. Domide rent richting de bal. Domide haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Troncea heeft problemen om de bal te vangen. Mettraux speelt de bal door. Vlad is nu in balbezit. Vlad geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domide is nu in balbezit. Raiciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Farul Constanţa* 28%, Harbuzel 72%.
*Farul Constanţa* - Harbuzel 9:0

49e minuut.
Vlad met een sublieme pass. Mettraux rent richting de bal. Mettraux passt de bal zonder na te denken. Domide rent richting de bal. Domide draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bărbat verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbat geeft de bal voor. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap. Raiciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Mettraux rent richting de bal. Mettraux probeert naar een medespeler te passen. Domide heeft problemen om de bal te vangen. Domide haalt uit met een fantastische trap. Raiciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Vlad kopt de bal weg. Deptuła is nu in balbezit. Deptuła passt de bal met de wreef. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan geeft een hoge lob. Raiciu bokst de bal weg.

69e minuut.
Bărbat geeft de bal voor. Murgovan kopt de bal weg. Mettraux rent richting de bal. Mettraux draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 10:0

70e minuut.
Grigorie passt de bal in één keer door. Inworp. Mettraux met de inworp. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlad geeft een hoge lob. Paal! Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. Raiciu bokst de bal weg.

73e minuut.
Mettraux rent richting de bal. Mettraux passt de bal zonder na te denken. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide schiet op doel. Raiciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 11:0

74e minuut.
Klungelig pakt Mirea de bal. Murgovan rent richting de bal. Murgovan passt de bal met de wreef. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 12:0

76e minuut.
Areyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlad geeft de bal voor. Daar is Troncea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domide bereikt de bal nog maar net als eerste. Domide haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Areyan geeft de bal voor. Herghelegiu kopt de bal weg. Cervinski heeft problemen om de bal te vangen. Filantropol rent richting de bal. Filantropol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Murgovan kopt de bal weg. Vlad bereikt de bal nog maar net als eerste. Mettraux probeert naar een medespeler te passen. Domide is nu in balbezit. Domide draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
*Farul Constanţa* - Harbuzel 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Farul Constanţa* 20%, Harbuzel 80%.
*Farul Constanţa* - Harbuzel 13:0