Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gloria rogova FC Craiova59
2016 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 18.1
solid Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Oidermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cömert is nu in balbezit. Cömert passt de bal in één keer door. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Oberberg kopt de bal weg. Cömert is nu in balbezit. Teodorescu onderschept slim de pass. Szerencsi onderschept slim de pass. Szerencsi haalt uit met een fantastische trap. Sofian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Craiova59 1:0

6e minuut.
Giejsztorewicz geeft een hoge lob. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Oberberg rent richting de bal. Oberberg draait met de bal, schiet en ... Sofian bokst de bal weg. Cömert krijgt zijn hoofd ertegen. Sofian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Oidermaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vojtěšek rent richting de bal. Vojtěšek geeft de bal voor. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vojtěšek rent richting de bal. Ioanin rent richting de bal. Vojtěšek begaat een overtreding. Vojtěšek krijgt een gele kaart. Ioanin raakt geblesseerd tijdens het duel. Băcilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Giejsztorewicz speelt de bal door. Oidermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Oidermaa probeert naar een medespeler te passen. Cömert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cömert schiet op doel. Paal! Sofian werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Teodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerencsi rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Cömert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi schiet op doel. Sofian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Craiova59 2:0

21e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giejsztorewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Giejsztorewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giejsztorewicz geeft de bal voor. Andrei onderschept slim de pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sofian met een harde bal richting middenveld. Oidermaa kopt de bal weg. Oberberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cömert verovert de bal door een tackle van achteren. Cömert probeert naar een medespeler te passen. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Craiova59 3:0

33e minuut.
Daar is Vojtěšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vojtěšek speelt de bal door. Cömert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cömert draait met de bal, schiet en ... Sofian probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Craiova59 4:0

36e minuut.
Florescu rent richting de bal. Oidermaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Florescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Florescu krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberberg rent richting de bal. Oberberg passt de bal zonder na te denken. Cömert rent richting de bal. Cömert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Oidermaa rent richting de bal. Oidermaa geeft een hoge lob. Filip heeft problemen om de bal te vangen. Oberberg rent richting de bal. Oberberg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gloria rogova 18%, FC Craiova59 82%.
gloria rogova - FC Craiova59 4:0

48e minuut.
Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz geeft een hoge lob. Cömert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cömert schiet op doel. Sofian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Craiova59 5:0

50e minuut.
Chirilă rent richting de bal. Vojtěšek verovert de bal door een tackle van achteren. Vojtěšek geeft een lange en hoge pass. Szerencsi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Craiova59 6:0

60e minuut.
Rueda geeft een hoge lob. Oberberg rent richting de bal. Oberberg geeft een lange en hoge pass. Cömert is nu in balbezit. Cömert haalt uit met een fantastische trap. Sofian kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Giejsztorewicz rent richting de bal. Giejsztorewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Andrei de bal. Oberberg rent richting de bal. Oberberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Craiova59 7:0

71e minuut.
Oidermaa verovert de bal door een tackle van achteren. Vojtěšek is nu in balbezit. Vojtěšek geeft een hoge lob. Cömert maakt een snoekduik en kopt de bal. Sofian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Craiova59 8:0

74e minuut.
Oidermaa is nu in balbezit. Oidermaa geeft een hoge lob. Oberberg rent richting de bal. Oberberg haalt uit met een fantastische trap. Sofian probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Craiova59 9:0

78e minuut.
Vojtěšek onderschept slim de pass. Vojtěšek geeft een lange en hoge pass. Cömert probeert naar een medespeler te passen. Szerencsi rent richting de bal. Szerencsi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Vojtěšek rent richting de bal. Cömert is nu in balbezit. Szerencsi is nu in balbezit. Szerencsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gloria rogova - FC Craiova59 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gloria rogova 17%, FC Craiova59 83%.
gloria rogova - FC Craiova59 10:0