Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 19:36
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: Arsenal
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14942
Arsenal SGANG FAST UNION
2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
15% Spel op eigen helft 85%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
excellent Verdedigen poor


5e minuut.
Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobin onderschept slim de pass. Kobin geeft de bal voor. Servác bereikt de bal nog maar net als eerste. Servác draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 1:0

6e minuut.
Vellios met de inworp. Ursache is nu in balbezit. Kobin onderschept slim de pass. Kobin geeft de bal voor. Servác krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vîlcu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Macašek draait met de bal, schiet en ... Daar is Guţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaidoş is nu in balbezit. Kobin is nu in balbezit. Kobin geeft een lange en hoge pass. Alexandrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Servác is nu in balbezit. Servác haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 2:0

21e minuut.
Gaidoş geeft de bal voor. Daar is Vîlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobin geeft een hoge lob. Servác bereikt de bal nog maar net als eerste. Servác haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Macašek verovert de bal door een tackle van achteren. Macašek met een sublieme pass. Servác bereikt de bal nog maar net als eerste. Servác draait met de bal, schiet en ... Alexandrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 3:0

25e minuut.
Kobin passt de bal met de wreef. Vellios heeft problemen om de bal te vangen. Gaidoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş passt de bal in één keer door. Kobin speelt de bal door. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Servác rent richting de bal. Servác schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 4:0

25e minuut.
Ciupitu speelt de bal door. Daar is Mazilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boc bereikt de bal nog maar net als eerste. Servác verovert de bal door een tackle van achteren. Servác haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Diaconu geeft een hoge lob. Kobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobin geeft een hoge lob. Servác bereikt de bal nog maar net als eerste. Servác haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vellios zal de hoekschop nemen. Boc heeft problemen om de bal te vangen. Servác is nu in balbezit. Servác draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 5:0

30e minuut.
Boc geeft een hoge lob. Szerc kopt de bal weg. Siperco is nu in balbezit. Macašek onderschept slim de pass. Macašek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gaidoş met een sublieme pass. Klungelig pakt Stângă de bal. Servác bereikt de bal nog maar net als eerste. Servác haalt uit met een fantastische trap. Alexandrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 6:0

38e minuut.
Ursache probeert naar een medespeler te passen. Gaidoş geeft de bal voor. Daar is Servác, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Servác haalt uit met een fantastische trap. Alexandrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 7:0

40e minuut.
Guţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Macašek verovert de bal door een tackle van achteren. Macašek speelt de bal door. Servác bereikt de bal nog maar net als eerste. Servác schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Diaconu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vellios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobin is nu in balbezit. Kobin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Macašek verovert de bal door een tackle van achteren. Macašek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stângă de bal. Servác is nu in balbezit. Servác draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Servác onderschept slim de pass. Stângă rent richting de bal. Servác verovert de bal door een tackle van achteren. Servác schiet op doel. Alexandrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Daar is Stângă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobin rent richting de bal. Kobin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Servác de bal. Servác draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 13%, SGANG FAST UNION 87%.
Arsenal - SGANG FAST UNION 8:0

46e minuut.
Morariu passt de bal met de wreef. Kobin probeert naar een medespeler te passen. Vellios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Servác, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Servác draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 9:0

48e minuut.
Servác probeert naar een medespeler te passen. Kobin is nu in balbezit. Kobin passt de bal in één keer door. Servác bereikt de bal nog maar net als eerste. Servác draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Vîlcu de bal. Macašek is nu in balbezit. Macašek met een sublieme pass. Servác rent richting de bal. Servác schiet op doel. Alexandrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Gaidoş passt de bal zonder na te denken. Szerc rent richting de bal. Szerc met een sublieme pass. Macašek met een sublieme pass. Kobin geeft een hoge lob. Alexandrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macašek met een snelle inworp. Gorgan geeft een lange en hoge pass. Servác bereikt de bal nog maar net als eerste. Servác schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Boc de bal. Macašek verovert de bal door een tackle van achteren. Macašek met een sublieme pass. Kobin rent richting de bal. Kobin geeft een lange en hoge pass. Paal!

60e minuut.
Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macašek is nu in balbezit. Gorgan speelt de bal door. Servác bereikt de bal nog maar net als eerste. Servác haalt uit met een fantastische trap. Alexandrescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Guţu de bal onder controle te krijgen. Kobin probeert naar een medespeler te passen. Servác rent richting de bal. Servác draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 10:0

70e minuut.
Macašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macašek geeft een hoge lob. Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Servác onderschept slim de pass. Servác draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Guţu geeft een lange en hoge pass. Kobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobin passt de bal met de wreef. Servác is nu in balbezit. Servác haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kobin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobin geeft de bal voor. Servác rent richting de bal. Servác draait met de bal, schiet en ... Alexandrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 11:0

84e minuut.
Cadavid is nu in balbezit. Cadavid geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Alexandrescu trapt de bal weg. Gorgan geeft de bal voor. Alexandrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Kobin is nu in balbezit. Kobin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guţu de bal. Servác rent richting de bal. Servác schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vîlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaidoş onderschept slim de pass. Gaidoş draait met de bal, schiet en ... Alexandrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 12:0

88e minuut.
Morariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vellios met een sublieme pass. Servác is nu in balbezit. Servác haalt uit met een fantastische trap. Alexandrescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal - SGANG FAST UNION 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 18%, SGANG FAST UNION 82%.
Arsenal - SGANG FAST UNION 13:0