Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cimpanzeii trotilati cluj
raducu Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


5e minuut.
Bruck speelt de bal door. Coxinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinha met een sublieme pass. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Ursache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Bruck met een sublieme pass. Flores is nu in balbezit. Pereyra is nu in balbezit. Pereyra haalt uit met een fantastische trap. Puiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Klungelig pakt Bruck de bal. Bruck passt de bal in één keer door. Coxinha probeert naar een medespeler te passen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimpanzeii trotilati - cluj 1:0

15e minuut.
Bruck onderschept slim de pass. Bruck geeft een hoge lob. Flores kopt de bal weg. Pereyra rent richting de bal. Pereyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimpanzeii trotilati - cluj 2:0

22e minuut.
Vitomir rent richting de bal. Bruck verovert de bal door een tackle van achteren. Bruck speelt de bal door. Klungelig pakt Pereyra de bal. Pereyra haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Nicolici controleert de bal met de borst. Coxinha rent richting de bal. Coxinha met een sublieme pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bruck is nu in balbezit. Bruck met een sublieme pass. Ursache rent richting de bal. Flores verovert de bal door een tackle van achteren. Flores haalt uit met een fantastische trap. Puiu bokst de bal weg. Flores is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Pereyra verovert de bal door een tackle van achteren. Pereyra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Flores de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Codrea de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riabeyo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flores springt en kopt de bal. Puiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimpanzeii trotilati - cluj 3:0

34e minuut.
Bruck verovert de bal door een tackle van achteren. Bruck geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Codrea de bal. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cimpanzeii trotilati - cluj 4:0

39e minuut.
Daar is Pereyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimpanzeii trotilati - cluj 5:0

42e minuut.
Bruck passt de bal met de wreef. Coxinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Coxinha met een sublieme pass. Pereyra rent richting de bal. Pereyra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimpanzeii trotilati 29%, cluj 71%.
Cimpanzeii trotilati - cluj 5:0

46e minuut.
Inworp. Bruck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riabeyo geeft een lange en hoge pass. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimpanzeii trotilati - cluj 6:0

49e minuut.
Coxinha met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal zonder na te denken. Pereyra rent richting de bal. Pereyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ursache rent richting de bal. Pereyra onderschept slim de pass. Pereyra probeert naar een medespeler te passen. Flores rent richting de bal. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Coxinha kopt de bal weg. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Pereyra rent richting de bal. Pereyra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Crişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Crişan schiet op doel. Spasiuk geeft de bal voor. Klungelig pakt Flores de bal. Flores draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

80e minuut.
Coxinha rent richting de bal. Flores heeft problemen om de bal te vangen. Coxinha met een sublieme pass. Pereyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereyra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pereyra rent richting de bal. Pereyra geeft een hoge lob. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ... Puiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cimpanzeii trotilati - cluj 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cimpanzeii trotilati 28%, cluj 72%.
Cimpanzeii trotilati - cluj 7:0