Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UniversitateaCraiova hhu
Univ.1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 17.7
excellent Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pană verovert de bal door een tackle van achteren. Stephenson verovert de bal door een tackle van achteren. Stephenson geeft een hoge lob. Mareco rent richting de bal. Mareco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

1e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tărăşilă trapt de bal weg van het doel. Bodea kopt de bal weg. Tombo is nu in balbezit. Tombo draait met de bal, schiet en ... Tărăşilă bokst de bal weg.

6e minuut.
Koltsis passt de bal met de wreef. Tombo is nu in balbezit. Tombo passt de bal in één keer door. Mareco is nu in balbezit. Mareco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 1:0

10e minuut.
Filip kopt de bal weg. Patraulea rent richting de bal. Stephenson verovert de bal door een tackle van achteren. Mareco is nu in balbezit. Mareco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 2:0

12e minuut.
Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo haalt uit met een fantastische trap. Puchici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mareco rent richting de bal. Mareco haalt uit met een fantastische trap. Tărăşilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Leca rent richting de bal. Leca geeft de bal voor. Stephenson kopt de bal weg. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Tombo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lucescu. Tombo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bodea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Mareco rent richting de bal. Mareco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 3:0

21e minuut.
Voichin met een sublieme pass. Pană heeft problemen om de bal te vangen. Mareco rent richting de bal. Mareco haalt uit met een fantastische trap. Tărăşilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lucescu is nu in balbezit. Mareco verovert de bal door een tackle van achteren. Mareco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 4:0

26e minuut.
Bodea geeft een hoge lob. Puchici is nu in balbezit. Mareco verovert de bal door een tackle van achteren. Mareco schiet op doel. Tărăşilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Filip kopt de bal weg. Klungelig pakt Patraulea de bal. Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tărăşilă met een harde bal richting middenveld. Koltsis probeert naar een medespeler te passen. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel. Tărăşilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 5:0

31e minuut.
Koltsis geeft de bal voor. Oană heeft problemen om de bal te vangen. Patraulea is nu in balbezit. Mareco onderschept slim de pass. Mareco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Stephenson heeft problemen om de bal te vangen. Stephenson geeft de bal voor. Mareco rent richting de bal. Mareco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 6:0

44e minuut.
Filip is nu in balbezit. Filip geeft een lange en hoge pass. Mareco rent richting de bal. Tombo rent richting de bal. Tombo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 19%, hhu 81%.
UniversitateaCraiova - hhu 7:0

47e minuut.
Oană geeft een hoge lob. Inworp. Koltsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Filip de bal. Filip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 8:0

48e minuut.
Tombo is nu in balbezit. Inworp. Stephenson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mareco rent richting de bal. Mareco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 9:0

51e minuut.
Stephenson met een sublieme pass. Tombo probeert de bal met de borst te controleren. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tombo rent richting de bal. Tombo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mareco heeft problemen om de bal te vangen. Mareco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 10:0

52e minuut.
Klungelig pakt Koltsis de bal. Mocanu rent richting de bal. Mocanu passt de bal met de wreef. Mareco is nu in balbezit. Mareco haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 11:0

55e minuut.
Filip geeft de bal voor. Stephenson kopt de bal weg. Mareco rent richting de bal. Mareco draait met de bal, schiet en ... Tărăşilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 12:0

56e minuut.
Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco passt de bal zonder na te denken. Tombo is nu in balbezit. Tombo schiet op doel. Puchici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bodea rent richting de bal. Bodea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mareco de bal. Tombo rent richting de bal. Tombo haalt uit met een fantastische trap. Tărăşilă bokst de bal weg. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo haalt uit met een fantastische trap. Tărăşilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 13:0

62e minuut.
Nuńez passt de bal in één keer door. Stephenson rent richting de bal. Stephenson met een sublieme pass. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Koltsis geeft een lange en hoge pass. Mareco rent richting de bal. Mareco passt de bal met de wreef. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bodea is nu in balbezit. Bodea geeft een lange en hoge pass. Tombo kopt de bal weg. Klungelig pakt Mareco de bal. Mareco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Tărăşilă trapt de bal weg van het doel. Koltsis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koltsis passt de bal in één keer door. Mareco is nu in balbezit. Mareco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bodea kopt de bal weg. Mareco rent richting de bal. Puchici rent richting de bal. Tombo verovert de bal door een tackle van achteren. Tombo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 14:0

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filip geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephenson haalt uit met een fantastische trap. Tombo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 15:0

74e minuut.
Stephenson passt de bal zonder na te denken. Koltsis rent richting de bal. Koltsis geeft een lange en hoge pass. Mareco is nu in balbezit. Mareco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Tărăşilă trapt de bal weg van het doel. Stephenson speelt de bal door. Mareco rent richting de bal. Mareco schiet op doel. Tărăşilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bodea speelt de bal door. Koltsis probeert naar een medespeler te passen. Oană rent richting de bal. Tombo rent richting de bal. Tombo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bodea passt de bal met de wreef. Filip is nu in balbezit. Filip passt de bal met de wreef. Tombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombo haalt uit met een fantastische trap. Tărăşilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Leca probeert naar een medespeler te passen. Koltsis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oană de bal. Mareco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UniversitateaCraiova - hhu 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UniversitateaCraiova 13%, hhu 87%.
UniversitateaCraiova - hhu 16:0
hhu