Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.A. BENDIS CLUB tic tac
B7 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
39 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 19.5
redelijk Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Blervacq speelt de bal door. Bozsik is nu in balbezit. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq draait met de bal, schiet en ... Băluş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 1:0

11e minuut.
Cəfərzadə rent richting de bal. Cəfərzadə geeft een hoge lob. Klungelig pakt Iorgulescu de bal. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Băluş met een harde bal richting middenveld. Alberghini kopt de bal weg. Daar is Vitomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitomir geeft een lange en hoge pass. Bozsik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq schiet op doel. Băluş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 2:0

18e minuut.
Snitko onderschept slim de pass. Snitko speelt de bal door. Serban is nu in balbezit. Blervacq verovert de bal door een tackle van achteren. Blervacq draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 3:0

19e minuut.
Daar is Stănăşel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozsik is nu in balbezit. Alberghini is nu in balbezit. Alberghini geeft een lange en hoge pass. Iorgulescu kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alberghini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blervacq krijgt zijn hoofd ertegen. Băluş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 4:0

23e minuut.
Bozsik is nu in balbezit. Alberghini met een sublieme pass. Daar is Snitko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blervacq rent richting de bal. Blervacq draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Vitomir probeert naar een medespeler te passen. Bozsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vadeş zijn tegenspeler op de grond. Vadeş krijgt een gele kaart. Bozsik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alberghini komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Vitomir rent richting de bal. Vitomir geeft een hoge lob. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq haalt uit met een fantastische trap. Băluş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 5:0

39e minuut.
Alberghini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Blervacq de bal. Bozsik rent richting de bal. Bozsik schiet op doel. De bal raakt de paal. Blervacq is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 6:0

41e minuut.
Serban geeft de bal voor. Robuchon kopt de bal weg. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq schiet op doel. Băluş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 7:0

44e minuut.
Vitomir verovert de bal door een tackle van achteren. Vitomir speelt de bal door. Clondescu rent richting de bal. Snitko onderschept slim de pass. Snitko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vitomir rent richting de bal. Vitomir passt de bal zonder na te denken. Daar is Blervacq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blervacq haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.A. BENDIS CLUB 20%, tic tac 80%.
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 8:0

48e minuut.
Clondescu heeft problemen om de bal te vangen. Robuchon is nu in balbezit. Robuchon met een sublieme pass. Blervacq heeft problemen om de bal te vangen. Blervacq schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Clondescu heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Snitko krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Cəfərzadə probeert naar een medespeler te passen. Alberghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberghini geeft een lange en hoge pass. Daar is Bozsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozsik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Magi bereikt de bal nog maar net als eerste. Magi probeert naar een medespeler te passen. Bozsik is nu in balbezit. Bozsik schiet op doel. Băluş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 9:0

64e minuut.
Vitomir passt de bal zonder na te denken. Bozsik rent richting de bal. Bozsik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Blervacq de bal. Blervacq haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberghini onderschept slim de pass. Alberghini geeft een lange en hoge pass. Snitko rent richting de bal. Snitko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stănăşel is nu in balbezit. Snitko onderschept slim de pass. Snitko met een sublieme pass. Bozsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozsik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Măldărăşanu probeert naar een medespeler te passen. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir met een sublieme pass. Blervacq rent richting de bal. Blervacq haalt uit met een fantastische trap. Băluş bokst de bal weg. Bozsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozsik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 10:0

76e minuut.
Stănăşel heeft problemen om de bal te vangen. Snitko is nu in balbezit. Snitko passt de bal met de wreef. Blervacq rent richting de bal. Blervacq schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Băluş trapt de bal weg. Robuchon kopt de bal weg. Bozsik rent richting de bal. Blervacq is nu in balbezit. Blervacq draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Băluş neemt vlug de vrije trap. Alberghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberghini passt de bal met de wreef. Snitko rent richting de bal. Snitko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Vitomir passt de bal in één keer door. Robuchon is nu in balbezit. Stănăşel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stănăşel krijgt een gele kaart. Vitomir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lagonidis komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Magi geeft een lange en hoge pass. Snitko bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko geeft een hoge lob. Bozsik heeft problemen om de bal te vangen. Bozsik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 11:0

89e minuut.
Bozsik onderschept slim de pass. Bozsik met een sublieme pass. Blervacq bereikt de bal nog maar net als eerste. Snitko is nu in balbezit. Snitko schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.A. BENDIS CLUB 16%, tic tac 84%.
A.A. BENDIS CLUB - tic tac 11:0