Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc steaua mihailesti FC RANGA
m2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
16% Spel op eigen helft 84%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 17.8
uitstekend Schieten slecht
matig Passen hopeloos
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành met een sublieme pass. Alpire met een sublieme pass. Pedron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Prisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisco probeert naar een medespeler te passen. Ðức Thành is nu in balbezit. Ðức Thành geeft de bal voor. Pedron bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 1:0

4e minuut.
Klungelig pakt Căldăraru de bal. Pedron verovert de bal door een tackle van achteren. Podio rent richting de bal. Podio haalt uit met een fantastische trap. Ninoiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 2:0

7e minuut.
Dobrescu is nu in balbezit. Ðức Thành onderschept slim de pass. Ðức Thành met een sublieme pass. Podio is nu in balbezit. Podio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pedron is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 3:0

8e minuut.
Podio rent richting de bal. Podio passt de bal in één keer door. Pedron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedron schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vărzaru de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alpire geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podio springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Podio is nu in balbezit. Podio haalt uit met een fantastische trap. Ninoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 4:0

10e minuut.
Alpire rent richting de bal. Alpire geeft een lange en hoge pass. Vărzaru kopt de bal weg. Daar is Pedron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedron schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Căldăraru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Alpire met de inworp. Pedron rent richting de bal. Pedron haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 5:0

18e minuut.
Ninoiu speelt de bal door. Hütter rent richting de bal. Hütter passt de bal zonder na te denken. Pedron rent richting de bal. Pedron draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Prisco bereikt de bal nog maar net als eerste. Prisco passt de bal zonder na te denken. Pedron is nu in balbezit. Pedron schiet op doel. Vărzaru probeert de bal aan de voet te houden. Ninoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 6:0

20e minuut.
Obositu is nu in balbezit. Obositu passt de bal zonder na te denken. Căldăraru is nu in balbezit. Pedron verovert de bal door een tackle van achteren. Pedron haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 7:0

23e minuut.
Pedron schiet op doel. Ninoiu met een sublieme pass. Hütter kopt de bal weg. Alpire is nu in balbezit. Alpire geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bohălţeanu speelt de bal door. Prisco heeft problemen om de bal te vangen. Prisco passt de bal in één keer door. Daar is Podio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Alpire passt de bal met de wreef. Pedron rent richting de bal. Pedron geeft een hoge lob. Podio maakt een snoekduik en kopt de bal. Ninoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 8:0

42e minuut.
Hütter speelt de bal door. Pedron bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Podio verovert de bal door een tackle van achteren. Podio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc steaua mihailesti 20%, FC RANGA 80%.
fc steaua mihailesti - FC RANGA 8:0

46e minuut.
Podio is nu in balbezit. Podio passt de bal in één keer door. Căldăraru is nu in balbezit. Pedron onderschept slim de pass. Pedron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ninoiu met een harde bal richting middenveld. Ðức Thành kopt de bal weg. Podio probeert de bal met de borst te controleren. Pedron is nu in balbezit. Pedron schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Alpire is nu in balbezit. Alpire geeft een lange en hoge pass. Pedron rent richting de bal. Podio is nu in balbezit. Podio schiet op doel. Ninoiu bokst de bal weg. Klungelig pakt Căldăraru de bal. Pedron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Alpire is nu in balbezit. Alpire geeft een hoge lob. Ðức Thành kopt de bal weg. Podio bereikt de bal nog maar net als eerste. Podio draait met de bal, schiet en ... Ninoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Thành verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Thành probeert naar een medespeler te passen. Podio bereikt de bal nog maar net als eerste. Podio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 9:0

73e minuut.
Vărzaru rent richting de bal. Vărzaru geeft de bal voor. Inworp. Alpire met een snelle inworp. Hütter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Căldăraru de bal onder controle te krijgen. Alpire bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpire passt de bal zonder na te denken. Pedron heeft problemen om de bal te vangen. Pedron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 10:0

81e minuut.
Bohălţeanu passt de bal in één keer door. Hütter is nu in balbezit. Hütter met een sublieme pass. Pedron rent richting de bal. Pedron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Podio rent richting de bal. Podio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 11:0

88e minuut.
Doeltrap. Vărzaru trapt de bal weg van het doel. Alpire kopt de bal weg. Podio is nu in balbezit. Podio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Daar is Sidea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedron passt de bal in één keer door. Alpire rent richting de bal. Alpire geeft een lange en hoge pass. Ninoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Podio rent richting de bal. Podio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc steaua mihailesti - FC RANGA 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc steaua mihailesti 12%, FC RANGA 88%.
fc steaua mihailesti - FC RANGA 12:0