Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smashers benico fc
Sven buna Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 16.3
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Ştefănescu geeft de bal voor. Kwilecki kopt de bal weg. Enache heeft problemen om de bal te vangen. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 1:0

4e minuut.
Rednic met een snelle inworp. Enache rent richting de bal. Drăgan onderschept slim de pass. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă draait met de bal, schiet en ... Paal! Iftodi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

10e minuut.
Drăgan passt de bal in één keer door. Beteringhe geeft de bal voor. Cizmă kopt de bal weg. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Iftodi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prunariu heeft problemen om de bal te vangen. Cizmă rent richting de bal. Cizmă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 2:0

18e minuut.
Doeltrap. Iftodi met een harde bal richting middenveld. Ene kopt de bal weg. Cizmă heeft problemen om de bal te vangen. Cizmă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iftodi met een harde bal richting middenveld. Drăgan kopt de bal weg. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizmă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 3:0

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Megyebíró komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Theodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu verovert de bal door een tackle van achteren. Vişoianu geeft de bal voor. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Drăgan probeert naar een medespeler te passen. Prunariu rent richting de bal. Ştefănescu onderschept slim de pass. Ştefănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 4:0

35e minuut.
Rolando speelt de bal door. Megyebíró heeft problemen om de bal te vangen. Megyebíró passt de bal zonder na te denken. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Iftodi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Iftodi speelt de bal door. Deteşan probeert de bal met de borst te controleren. Beteringhe verovert de bal door een tackle van achteren. Beteringhe geeft de bal voor. Megyebíró maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 5:0

36e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Matliev rent richting de bal. Matliev geeft de bal voor. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 6:0

38e minuut.
Kasztelan rent richting de bal. Theodor onderschept slim de pass. Theodor passt de bal in één keer door. Deteşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Deteşan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Megyebíró geeft de bal voor. Iftodi speelt de bal door. Drăgan kopt de bal weg. Kwilecki heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Iftodi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 27%, benico fc 73%.
Smashers - benico fc 6:0

46e minuut.
Voinescu met een sublieme pass. Megyebíró probeert de bal aan de voet te houden. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu geeft een hoge lob. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 7:0

47e minuut.
Stratulat probeert naar een medespeler te passen. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró passt de bal zonder na te denken. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Iftodi trapt de bal weg. Inworp. Kasztelan met de inworp. Ştefănescu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwilecki probeert de bal met de borst te controleren. Megyebíró is nu in balbezit. Megyebíró haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 8:0

50e minuut.
Iftodi met een harde bal richting middenveld. Vişoianu geeft de bal voor. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró draait met de bal, schiet en ... Iftodi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 9:0

56e minuut.
Vişoianu probeert naar een medespeler te passen. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene speelt de bal door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Gîrbaciu kopt de bal weg. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Beteringhe onderschept slim de pass. Beteringhe geeft een lange en hoge pass. Megyebíró rent richting de bal. Megyebíró haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Voinescu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kasztelan probeert de bal aan de voet te houden. Matliev kopt de bal weg. Enache heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu geeft de bal voor. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró draait met de bal, schiet en ... Iftodi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 10:0

65e minuut.
Kasztelan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefănescu rent richting de bal. Ştefănescu passt de bal met de wreef. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ştefănescu geeft de bal voor. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Matliev is nu in balbezit. Matliev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Kasztelan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ştefănescu is nu in balbezit. Ştefănescu geeft een hoge lob. Megyebíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyebíró draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rolando geeft een lange en hoge pass. Matliev kopt de bal weg. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Iftodi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 11:0

74e minuut.
Theodor met de inworp. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matliev krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Drăgan rent richting de bal. Drăgan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gîrbaciu de bal onder controle te krijgen. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Kasztelan is nu in balbezit. Matliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matliev passt de bal met de wreef. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smashers - benico fc 12:0

85e minuut.
Rednic geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ene met een snelle inworp. Daar is Megyebíró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Megyebíró geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smashers 16%, benico fc 84%.
Smashers - benico fc 12:0