Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Progres fcs bacau
nou Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
19% Spel op eigen helft 81%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 16.5
good Schieten weak
good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Venczel passt de bal zonder na te denken. Vasilescu heeft problemen om de bal te vangen. Jarmoluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Petričević is nu in balbezit. Petričević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rusu de bal. Murgovan onderschept slim de pass. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Rusu de bal. Łubkowski is nu in balbezit. Łubkowski haalt uit met een fantastische trap. Bojin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Jarmoluk met een sublieme pass. Daar is Petričević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Łubkowski geeft een lange en hoge pass. Venczel is nu in balbezit. Vasilescu begaat een overtreding. Vasilescu krijgt een gele kaart.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sălăjean met een snelle inworp. Jarmoluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmoluk passt de bal met de wreef. Murgovan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 1:0

13e minuut.
Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Bojin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 2:0

17e minuut.
Jarmoluk speelt de bal door. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean speelt de bal door. Murgovan rent richting de bal. Murgovan haalt uit met een fantastische trap. Bojin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Sălăjean met een sublieme pass. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmoluk probeert naar een medespeler te passen. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 3:0

22e minuut.
Murgovan rent richting de bal. Murgovan passt de bal in één keer door. Jarmoluk controleert de bal met de borst. Jarmoluk passt de bal zonder na te denken. Łubkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Łubkowski geeft de bal voor. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Jarmoluk speelt de bal door. Murgovan is nu in balbezit. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Łubkowski met een sublieme pass. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan passt de bal in één keer door. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Jarmoluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarmoluk probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Bojin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 4:0

32e minuut.
Elliot rent richting de bal. Elliot geeft de bal voor. Sălăjean met een sublieme pass. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Bojin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Elliot onderschept slim de pass. Sălăjean heeft problemen om de bal te vangen. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 5:0

43e minuut.
Ruicu is nu in balbezit. Sălăjean onderschept slim de pass. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Bojin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Rusu is nu in balbezit. Łubkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łubkowski probeert naar een medespeler te passen. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Progres 30%, fcs bacau 70%.
F.C. Progres - fcs bacau 6:0

46e minuut.
Murgovan speelt de bal door. Łubkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łubkowski met een sublieme pass. Murgovan is nu in balbezit. Murgovan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Jarmoluk passt de bal zonder na te denken. Daar is Vasilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Vasilescu onderschept slim de pass. Vasilescu draait met de bal, schiet en ... Bojin bokst de bal weg.

59e minuut.
Rusu is nu in balbezit. Murgovan verovert de bal door een tackle van achteren. Murgovan speelt de bal door. Sălăjean rent richting de bal. Sălăjean schiet op doel. Bojin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 7:0

60e minuut.
Vasilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilescu passt de bal in één keer door. Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 8:0

62e minuut.
Elliot passt de bal zonder na te denken. Łubkowski heeft problemen om de bal te vangen. Łubkowski speelt de bal door. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu schiet op doel. Bojin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Jarmoluk geeft de bal voor. Klungelig pakt Murgovan de bal. Murgovan passt de bal zonder na te denken. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Petričević speelt de bal door. Daar is Łubkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łubkowski geeft een hoge lob. Vasilescu heeft problemen om de bal te vangen. Vasilescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Jarmoluk onderschept slim de pass. Jarmoluk speelt de bal door. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap. Bojin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 9:0

72e minuut.
Łubkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jarmoluk de bal. Jarmoluk speelt de bal door. Vasilescu is nu in balbezit. Vasilescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Murgovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgovan passt de bal met de wreef. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 10:0

80e minuut.
Trâmbiţaş is nu in balbezit. Sălăjean onderschept slim de pass. Sălăjean speelt de bal door. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 11:0

85e minuut.
Bojin met een harde bal richting middenveld. Petričević kopt de bal weg. Murgovan speelt de bal door. Vasilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 12:0

87e minuut.
Murgovan verovert de bal door een tackle van achteren. Murgovan passt de bal zonder na te denken. Vasilescu rent richting de bal. Vasilescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 13:0

90e minuut.
Murgovan rent richting de bal. Rusu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Murgovan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vasilescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bojin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Progres - fcs bacau 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Progres 7%, fcs bacau 93%.
F.C. Progres - fcs bacau 14:0