Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prabusirea Lapus FC Arad 2021
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 20.6
excellent Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Skrobosz speelt de bal door. Grădean is nu in balbezit. Grădean passt de bal in één keer door. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Daar is Grădean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobosz rent richting de bal. Grădean is nu in balbezit. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - FC Arad 2021 1:0

11e minuut.
Joclécio is nu in balbezit. Joclécio passt de bal in één keer door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Scutaru met een snelle inworp. Oprişan is nu in balbezit. Skrobosz verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - FC Arad 2021 2:0

27e minuut.
Grădean rent richting de bal. Oprişan onderschept slim de pass. Skrobosz onderschept slim de pass. Skrobosz draait met de bal, schiet en ... Sulea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Pleša is nu in balbezit. Pleša passt de bal zonder na te denken. Grădean is nu in balbezit. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap. Albu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Kopistecki met een snelle inworp. Skrobosz is nu in balbezit. Scutaru begaat een overtreding. Skrobosz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopistecki komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Syposz speelt de bal door. Skrobosz rent richting de bal. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean rent richting de bal. Skrobosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobosz schiet op doel. Albu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - FC Arad 2021 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 24%, FC Arad 2021 76%.
Prabusirea Lapus - FC Arad 2021 3:0

46e minuut.
Pîrvulescu komt het veld opgelopen. Stănăşilă komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Scutaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Scutaru geeft een lange en hoge pass. Kopistecki probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz is nu in balbezit. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă passt de bal in één keer door. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kopistecki rent richting de bal. Kopistecki geeft de bal voor. Pleša heeft problemen om de bal te vangen. Grădean is nu in balbezit. Grădean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - FC Arad 2021 4:0

56e minuut.
Skrobosz kopt de bal weg. Daar is Grădean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrobosz is nu in balbezit. Grădean rent richting de bal. Grădean schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Masajada is nu in balbezit. Masajada passt de bal zonder na te denken. Kopistecki probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Stănăşilă passt de bal in één keer door. Skrobosz speelt de bal door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Olivian geeft de bal voor. Kopistecki is nu in balbezit. Kopistecki probeert naar een medespeler te passen. Skrobosz rent richting de bal. Skrobosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - FC Arad 2021 5:0

66e minuut.
Delporte komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Masajada met een sublieme pass. Kopistecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopistecki probeert naar een medespeler te passen. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mlynářík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlynářík passt de bal zonder na te denken. Grădean is nu in balbezit. Delporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delporte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - FC Arad 2021 6:0

84e minuut.
Pîrvulescu speelt de bal door. Masajada met een sublieme pass. Grădean is nu in balbezit. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Albu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - FC Arad 2021 7:0

87e minuut.
Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşilă met een sublieme pass. Delporte bereikt de bal nog maar net als eerste. Delporte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 21%, FC Arad 2021 79%.
Prabusirea Lapus - FC Arad 2021 7:0