Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFR Cluj2 1907 Romania1
dd2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 17
excellent Schieten weak
solid Passen hopeless
adequate Verdedigen hopeless


12e minuut.
Ďurica speelt de bal door. Dobelis is nu in balbezit. Dobelis passt de bal met de wreef. Rizzo geeft een lange en hoge pass. von Zitzewitz kopt de bal weg. Râpanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zitzewitz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Negruţ de bal onder controle te krijgen. Onopko is nu in balbezit. Onopko draait met de bal, schiet en ... Râpanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zitzewitz geeft een lange en hoge pass. Onopko rent richting de bal. Onopko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Filip de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Romania1 1:0

20e minuut.
Daar is Popovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Zitzewitz onderschept slim de pass. Demirian begaat een overtreding. von Zitzewitz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rizzo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Râpanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Munteanu is nu in balbezit. Al Jaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Jaber geeft een hoge lob. von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zitzewitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Filip geeft de bal voor. Ďurica probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Popovici de bal. von Zitzewitz is nu in balbezit. von Zitzewitz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
von Zitzewitz geeft een hoge lob. Ţigănaş kopt de bal weg. Dobelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobelis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Onopko krijgt zijn hoofd ertegen. Râpanu speelt de bal door. Lučić kopt de bal weg. Onopko is nu in balbezit. Onopko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Romania1 2:0

42e minuut.
Rizzo kopt de bal weg. von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Negruţ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! von Zitzewitz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dobelis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Romania1 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Cluj2 1907 15%, Romania1 85%.
CFR Cluj2 1907 - Romania1 3:0

46e minuut.
Demirian rent richting de bal. Dobelis onderschept slim de pass. Dobelis passt de bal met de wreef. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Ţigănaş is nu in balbezit. Onopko verovert de bal door een tackle van achteren. Onopko met een sublieme pass. von Zitzewitz heeft problemen om de bal te vangen. von Zitzewitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Romania1 4:0

51e minuut.
Ţigănaş met een snelle inworp. Čukat rent richting de bal. Čukat passt de bal in één keer door. Onopko rent richting de bal. Onopko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daar is Demirian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zitzewitz passt de bal met de wreef. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Romania1 5:0

63e minuut.
Klungelig pakt Popovici de bal. Rizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzo probeert naar een medespeler te passen. von Zitzewitz is nu in balbezit. von Zitzewitz haalt uit met een fantastische trap. Râpanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Onopko is nu in balbezit. Onopko schiet op doel. Râpanu bokst de bal weg. von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zitzewitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Romania1 6:0

73e minuut.
Onopko kopt de bal weg. von Zitzewitz heeft problemen om de bal te vangen. von Zitzewitz passt de bal zonder na te denken. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Romania1 7:0

75e minuut.
von Zitzewitz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popovici. von Zitzewitz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ďurica met een snel genomen vrije trap. Onopko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Romania1 8:0

82e minuut.
Porri met een sublieme pass. Rizzo rent richting de bal. Rizzo passt de bal met de wreef. von Zitzewitz bereikt de bal nog maar net als eerste. von Zitzewitz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Rizzo speelt de bal door. von Zitzewitz probeert naar een medespeler te passen. Negruţ onderschept slim de pass. Onopko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onopko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFR Cluj2 1907 - Romania1 9:0

90e minuut.
Negruţ geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizzo met een snelle inworp. Dobelis is nu in balbezit. Dobelis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFR Cluj2 1907 24%, Romania1 76%.
CFR Cluj2 1907 - Romania1 9:0