Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea FC Costisa
pressing Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.4 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Minea geeft een lange en hoge pass. Bălţatu kopt de bal weg. Mănăilă geeft een hoge lob. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maricescu trapt de bal weg. Moraru kopt de bal weg. Decebal is nu in balbezit. Decebal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 1:0

8e minuut.
Horodinca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirancea rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agăt. Agăt krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Ceauşescu probeert de bal met de borst te controleren. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky haalt uit met een fantastische trap. Cãrbunaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Becali zal de hoekschop nemen. Decebal krijgt zijn hoofd ertegen. Maricescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 2:0

11e minuut.
Cãrbunaru met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Becali met een snelle inworp. Mirancea speelt de bal door. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal onderschept slim de pass. Decebal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 3:0

24e minuut.
Mănăilă geeft de bal voor. Ceauşescu kan de bal niet met de borst controleren. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky schiet op doel. Decebal springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Daar is Oprişan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprişan geeft de bal voor. Bochinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oprişan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bochinsky is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 4:0

29e minuut.
Mirancea geeft een hoge lob. Ceauşescu kopt de bal weg. Moraru speelt de bal door. Klungelig pakt Bochinsky de bal. Bochinsky draait met de bal, schiet en ... Maricescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 5:0

30e minuut.
Daar is Drăguţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Decebal onderschept slim de pass. Decebal passt de bal met de wreef. Bochinsky rent richting de bal. Bochinsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 6:0

33e minuut.
Minea probeert de bal met de borst te controleren. Bochinsky is nu in balbezit. Bochinsky passt de bal zonder na te denken. Decebal rent richting de bal. Decebal draait met de bal, schiet en ... Maricescu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 7:0

34e minuut.
Pinter rent richting de bal. Pinter passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cãrbunaru de bal. Decebal is nu in balbezit. Decebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 8:0

42e minuut.
Petrache probeert naar een medespeler te passen. Oprişan speelt de bal door. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal schiet op doel. Maricescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bochinsky is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 23%, FC Costisa 77%.
Astra Dunarea - FC Costisa 9:0

46e minuut.
Lupescu komt het veld opgelopen. Mielcioiu komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Minea is nu in balbezit. Minea speelt de bal door. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal schiet op doel. Maricescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 10:0

51e minuut.
Lupescu met een sublieme pass. Oprişan speelt de bal door. Enache is nu in balbezit. Mielcioiu onderschept slim de pass. Mielcioiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lupescu geeft een hoge lob. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Decebal schiet op doel. Maricescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Minea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lupescu met een sublieme pass. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mielcioiu passt de bal met de wreef. Decebal is nu in balbezit. Decebal passt de bal met de wreef. Mielcioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu schiet op doel. Maricescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 11:0

73e minuut.
Oprişan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lupescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupescu speelt de bal door. Decebal rent richting de bal. Decebal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 12:0

76e minuut.
Minea rent richting de bal. Minea speelt de bal door. Daar is Agăt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lupescu is nu in balbezit. Lupescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 13:0

77e minuut.
Agăt probeert naar een medespeler te passen. Decebal rent richting de bal. Decebal geeft een lange en hoge pass. Mielcioiu is nu in balbezit. Mielcioiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mirancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirancea met een sublieme pass. Klungelig pakt Mielcioiu de bal. Decebal is nu in balbezit. Decebal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - FC Costisa 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 24%, FC Costisa 76%.
Astra Dunarea - FC Costisa 14:0