Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultrasii marcy
test Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
51 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 18.2
formidable Schieten weak
solid Passen poor
solid Verdedigen poor


5e minuut.
Koranteng haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Coşerea de bal onder controle te krijgen. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng schiet op doel. Tobescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Stancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Altana bereikt de bal nog maar net als eerste. Altana passt de bal met de wreef. Klepetko rent richting de bal. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Oprescu controleert de bal met de borst. Onda bereikt de bal nog maar net als eerste. Onda passt de bal zonder na te denken. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 1:0

9e minuut.
Wenjin is nu in balbezit. Wenjin passt de bal met de wreef. Koranteng rent richting de bal. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 2:0

11e minuut.
Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk passt de bal in één keer door. Altana speelt de bal door. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 3:0

17e minuut.
Daar is Floruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wenjin de bal. Wenjin draait met de bal, schiet en ... Tobescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Romaniuk zal de hoekschop nemen. Klepetko kopt de bal weg. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klepetko is nu in balbezit. Koranteng rent richting de bal. Klepetko rent richting de bal. Koranteng heeft problemen om de bal te vangen. Koranteng schiet op doel. Tobescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Onda is nu in balbezit. Onda geeft een lange en hoge pass. Daar is Stancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenjin rent richting de bal. Wenjin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 4:0

22e minuut.
Păcală rent richting de bal. Dobrota met een sublieme pass. Altana probeert naar een medespeler te passen. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Altana rent richting de bal. Altana probeert naar een medespeler te passen. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 5:0

28e minuut.
Bădiţă kopt de bal weg. Klungelig pakt Floruţ de bal. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Coşerea de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Floruţ is nu in balbezit. Koranteng verovert de bal door een tackle van achteren. Koranteng geeft een hoge lob. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 6:0

30e minuut.
Klungelig pakt Sibiescu de bal. Iovan met een sublieme pass. Floruţ is nu in balbezit. Koranteng onderschept slim de pass. Koranteng haalt uit met een fantastische trap. Tobescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tobescu niet meer kan verder spelen. Sandu komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Coşerea geeft de bal voor. Altana kopt de bal weg. Onda geeft een hoge lob. Daar is Koranteng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koranteng draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Altana passt de bal met de wreef. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk geeft een lange en hoge pass. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 28%, marcy 72%.
ultrasii - marcy 6:0

50e minuut.
Altana is nu in balbezit. Altana passt de bal in één keer door. Wenjin rent richting de bal. Wenjin haalt uit met een fantastische trap. Sandu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 7:0

52e minuut.
Klepetko rent richting de bal. Koranteng rent richting de bal. Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko schiet op doel. Koranteng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Wenjin de bal. Wenjin passt de bal in één keer door. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng schiet op doel. Paal! Koranteng heeft problemen om de bal te vangen. Koranteng haalt uit met een fantastische trap. Sandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wenjin de bal. Wenjin geeft een hoge lob. Klepetko rent richting de bal. Klepetko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 8:0

54e minuut.
Sibiescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Iovan de bal. Koranteng rent richting de bal. Koranteng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 9:0

58e minuut.
Altana met een sublieme pass. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin passt de bal met de wreef. Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 10:0

61e minuut.
Stancu geeft de bal voor. Romaniuk controleert de bal met de borst. Păcală bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk onderschept slim de pass. Romaniuk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Klungelig pakt Iovan de bal. Altana is nu in balbezit. Iovan begaat een overtreding. Iovan krijgt een gele kaart. Altana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Subczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koranteng rent richting de bal. Koranteng schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 11:0

63e minuut.
Koranteng onderschept slim de pass. Koranteng passt de bal met de wreef. Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin rent richting de bal. Wenjin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 12:0

66e minuut.
Altana passt de bal zonder na te denken. Daar is Klepetko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepetko passt de bal zonder na te denken. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 13:0

67e minuut.
Iovan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Torje de bal. Dumitraşcu-Popescu speelt de bal door. Wenjin rent richting de bal. Wenjin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 14:0

69e minuut.
Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng geeft de bal voor. Wenjin speelt de bal door. Klepetko is nu in balbezit. Klepetko haalt uit met een fantastische trap. Sandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Wenjin is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 15:0

72e minuut.
Onda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Romaniuk speelt de bal door. Daar is Wenjin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenjin draait met de bal, schiet en ... Sandu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 16:0

74e minuut.
Koranteng is nu in balbezit. Koranteng geeft een lange en hoge pass. Daar is Dumitraşcu-Popescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenjin is nu in balbezit. Wenjin haalt uit met een fantastische trap. Sandu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 17:0

76e minuut.
Stancu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romaniuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wenjin rent richting de bal. Wenjin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 18:0

79e minuut.
Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin passt de bal met de wreef. Koranteng probeert de bal aan de voet te houden. Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko haalt uit met een fantastische trap. Sandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koranteng rent richting de bal. Koranteng draait met de bal, schiet en ... Sandu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 19:0

79e minuut.
Sibiescu speelt de bal door. Klungelig pakt Iovan de bal. Koranteng onderschept slim de pass. Koranteng haalt uit met een fantastische trap. Sandu bokst de bal weg. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Altana speelt de bal door. Klungelig pakt Romaniuk de bal. Romaniuk geeft een hoge lob. Koranteng is nu in balbezit. Koranteng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 20:0

87e minuut.
Dumitraşcu-Popescu probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Romaniuk met een snelle inworp. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Sandu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 21:0

89e minuut.
Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepetko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng rent richting de bal. Koranteng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultrasii - marcy 22:0

90e minuut.
Iovan passt de bal zonder na te denken. Floruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Koranteng onderschept slim de pass. Wenjin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenjin schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultrasii 11%, marcy 89%.
ultrasii - marcy 22:0