Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F. C. Foresta Suceava Steaua Urziceni
4d3m-ionu Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
10% Spel op eigen helft 90%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 16.3
very good Schieten unsatisfactory
good Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cernea speelt de bal door. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski schiet op doel. Cioropina probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 1:0

4e minuut.
Maneslavić passt de bal zonder na te denken. Cernea rent richting de bal. Cernea geeft de bal voor. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Serrador speelt de bal door. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski passt de bal in één keer door. Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 2:0

7e minuut.
Cernea kopt de bal weg. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski passt de bal met de wreef. Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ciupitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Wierszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierszewski passt de bal in één keer door. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador draait met de bal, schiet en ... Ciupitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 3:0

12e minuut.
Marian rent richting de bal. Wierszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wierszewski passt de bal met de wreef. Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić draait met de bal, schiet en ... Ciupitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 4:0

13e minuut.
Cioropina is nu in balbezit. Cioropina geeft een lange en hoge pass. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea is nu in balbezit. Cernea speelt de bal door. Paal!

17e minuut.
Daar is Raić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardei rent richting de bal. Raić verovert de bal door een tackle van achteren. Raić geeft de bal voor. Maneslavić probeert de bal met de borst te controleren. Ciupitu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 5:0

22e minuut.
Cernea kopt de bal weg. Daar is Wierszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrador met een sublieme pass. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneslavić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cernea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maneslavić springt en kopt de bal. Ciupitu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

25e minuut.
Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski met een sublieme pass. Serrador bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrador geeft de bal voor. Maneslavić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Maneslavić verovert de bal door een tackle van achteren. Maneslavić passt de bal zonder na te denken. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 6:0

28e minuut.
Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Marian de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cernea zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wierszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Maneslavić is nu in balbezit. Wierszewski is nu in balbezit. Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić schiet op doel. Ciupitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernea onderschept slim de pass. Cernea met een sublieme pass. Serrador is nu in balbezit. Serrador geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Guran is nu in balbezit. Rózsa onderschept slim de pass. Wierszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Ciupitu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 7:0

39e minuut.
Cernea geeft een hoge lob. Dincă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski probeert naar een medespeler te passen. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rózsa speelt de bal door. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski probeert naar een medespeler te passen. Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Suszczyk de bal. Turcu rent richting de bal. Rózsa probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Guran probeert naar een medespeler te passen. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneslavić passt de bal met de wreef. Daar is Wierszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 13%, Steaua Urziceni 87%.
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 7:0

49e minuut.
Rózsa onderschept slim de pass. Rózsa geeft een lange en hoge pass. Marian heeft problemen om de bal te vangen. Maneslavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 8:0

50e minuut.
Guran met een sublieme pass. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa probeert naar een medespeler te passen. Serrador is nu in balbezit. Serrador schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cioropina met een harde bal richting middenveld. Rózsa kopt de bal weg. Daar is Costache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maneslavić rent richting de bal. Maneslavić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ciupitu met een harde bal richting middenveld. Dincă probeert de bal met de borst te controleren. Serrador is nu in balbezit. Cernea rent richting de bal. Cernea geeft de bal voor. Ciupitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 9:0

55e minuut.
Cardei is nu in balbezit. Cardei passt de bal zonder na te denken. Daar is Maneslavić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suszczyk is nu in balbezit. Suszczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. Ciupitu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Klungelig pakt Maneslavić de bal. Maneslavić speelt de bal door. Serrador is nu in balbezit. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Daar is Guran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernea rent richting de bal. Cernea geeft een lange en hoge pass. Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić draait met de bal, schiet en ... Ciupitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cioropina rent richting de bal. Serrador verovert de bal door een tackle van achteren. Serrador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 10:0

64e minuut.
Cernea geeft een hoge lob. Wierszewski heeft problemen om de bal te vangen. Maneslavić is nu in balbezit. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rózsa passt de bal met de wreef. Raić rent richting de bal. Raić geeft een hoge lob. Maneslavić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 11:0

67e minuut.
Varlan geeft een hoge lob. Maneslavić kopt de bal weg. Daar is Marian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 12:0

74e minuut.
Rózsa probeert naar een medespeler te passen. Maneslavić rent richting de bal. Serrador rent richting de bal. Serrador draait met de bal, schiet en ... Ciupitu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 13:0

75e minuut.
Marciszewski komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Maneslavić geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ilovici de bal onder controle te krijgen. Marciszewski kopt de bal weg. Wierszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Guran bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierszewski passt de bal in één keer door. Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 14:0

88e minuut.
Marciszewski is nu in balbezit. Marciszewski geeft een lange en hoge pass. Costache heeft problemen om de bal te vangen. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Marian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maneslavić is nu in balbezit. Maneslavić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 15:0

89e minuut.
Cardei probeert naar een medespeler te passen. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneslavić verovert de bal door een tackle van achteren. Maneslavić draait met de bal, schiet en ... Ciupitu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F. C. Foresta Suceava 8%, Steaua Urziceni 92%.
F. C. Foresta Suceava - Steaua Urziceni 15:0