Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Viitorul chirileanu
AFCViitorul Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 19.3
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Appino speelt de bal door. Guerra Font rent richting de bal. Sielicki rent richting de bal. Sielicki schiet op doel. Sârb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - chirileanu 1:0

5e minuut.
Măldărăşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi onderschept slim de pass. Visegrádi passt de bal met de wreef. Guerra Font is nu in balbezit. Guerra Font schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - chirileanu 2:0

8e minuut.
Visegrádi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Frycz komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Bankert met de inworp. Frycz rent richting de bal. Măldărăşanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Frycz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guerra Font legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - chirileanu 3:0

19e minuut.
Zamfirescu rent richting de bal. Ignatiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Ignatiadis met een sublieme pass. Guerra Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra Font haalt uit met een fantastische trap. Sârb kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frycz rent richting de bal. Frycz schiet op doel. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - chirileanu 4:0

20e minuut.
Appino controleert de bal met de borst. Appino geeft een lange en hoge pass. Daar is Buclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerra Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra Font draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pipek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lewandowski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Appino geeft een hoge lob. Frycz kopt de bal weg. Guerra Font is nu in balbezit. Sielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - chirileanu 5:0

27e minuut.
Appino geeft de bal voor. Bankert is nu in balbezit. Bankert geeft de bal voor. Sielicki rent richting de bal. Sielicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kloskowski is nu in balbezit. Appino rent richting de bal. Appino geeft een hoge lob. Guerra Font rent richting de bal. Guerra Font draait met de bal, schiet en ... Sârb bokst de bal weg.

37e minuut.
Sârb trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Appino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sielicki rent richting de bal. Sielicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Appino met een sublieme pass. Bankert rent richting de bal. Bankert met een sublieme pass. Frycz rent richting de bal. Frycz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Guerra Font schiet op doel. Buclea probeert de bal aan de voet te houden. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki haalt uit met een fantastische trap. Sârb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - chirileanu 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Viitorul 18%, chirileanu 82%.
AFC Viitorul - chirileanu 6:0

46e minuut.
Zamfirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki onderschept slim de pass. Guerra Font rent richting de bal. Sielicki rent richting de bal. Sielicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ignatiadis onderschept slim de pass. Ignatiadis geeft een lange en hoge pass. Buclea rent richting de bal. Sielicki verovert de bal door een tackle van achteren. Sielicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sielicki rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Măldărăşanu rent richting de bal. Ignatiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatiadis speelt de bal door. Sielicki is nu in balbezit. Sielicki schiet op doel. Sârb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Appino bereikt de bal nog maar net als eerste. Appino passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sielicki de bal. Guerra Font rent richting de bal. Guerra Font draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sârb trapt de bal weg. Appino is nu in balbezit. Appino geeft de bal voor. Sârb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Guerra Font de bal. Guerra Font draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - chirileanu 7:0

68e minuut.
Appino verovert de bal door een tackle van achteren. Ignatiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignatiadis passt de bal met de wreef. Guerra Font is nu in balbezit. Guerra Font draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - chirileanu 8:0

71e minuut.
Bankert geeft de bal voor. Daar is Chivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sielicki rent richting de bal. Buclea rent richting de bal. Sielicki verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kloskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kloskowski met een sublieme pass. Appino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielicki rent richting de bal. Sielicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Chivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivu geeft een hoge lob. Appino speelt de bal door. Guerra Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra Font haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - chirileanu 9:0

86e minuut.
Buclea probeert naar een medespeler te passen. Bankert heeft problemen om de bal te vangen. Bankert geeft de bal voor. Guerra Font heeft problemen om de bal te vangen. Guerra Font draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Frycz is nu in balbezit. Guerra Font probeert naar een medespeler te passen. Sielicki rent richting de bal. Sielicki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Buclea de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Măldărăşanu controleert de bal met de borst. Guerra Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra Font schiet op doel. Băcilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sârb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Viitorul - chirileanu 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Viitorul 27%, chirileanu 73%.
AFC Viitorul - chirileanu 10:0