Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelicanul Negru CS Jiul Petrosani
pa-pa-do Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 18
solid Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavelescu geeft de bal voor. Olejarczyk rent richting de bal. Nara is nu in balbezit. Nara geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klempa rent richting de bal. Klempa haalt uit met een fantastische trap. Dineţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - CS Jiul Petrosani 1:0

12e minuut.
Cosmin met een sublieme pass. Nara is nu in balbezit. Nara passt de bal in één keer door. Arbizzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nara rent richting de bal. Nara geeft de bal voor. Klempa heeft problemen om de bal te vangen. Klempa draait met de bal, schiet en ... Pavelescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cosmin passt de bal in één keer door. Arbizzoni rent richting de bal. Arbizzoni passt de bal in één keer door. Klempa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klempa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - CS Jiul Petrosani 2:0

26e minuut.
Dumitriu is nu in balbezit. Cosmin rent richting de bal. Cosmin speelt de bal door. Klempa is nu in balbezit. Klempa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klempa geeft een hoge lob. Hâmpu heeft problemen om de bal te vangen. Arbizzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzoni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pavelescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - CS Jiul Petrosani 3:0

34e minuut.
Mirkowski onderschept slim de pass. Mirkowski passt de bal in één keer door. Ioanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Arbizzoni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pavelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klempa is nu in balbezit. Klempa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - CS Jiul Petrosani 4:0

37e minuut.
Arbizzoni passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nara de bal. Nara passt de bal met de wreef. Arbizzoni is nu in balbezit. Arbizzoni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Garriga probeert naar een medespeler te passen. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges passt de bal in één keer door. Arbizzoni is nu in balbezit. Arbizzoni haalt uit met een fantastische trap. Dineţ bokst de bal weg.

41e minuut.
Soare heeft problemen om de bal te vangen. Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin passt de bal in één keer door. Arbizzoni is nu in balbezit. Arbizzoni draait met de bal, schiet en ... Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Cosmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosmin passt de bal met de wreef. Borges is nu in balbezit. Borges geeft een lange en hoge pass. Arbizzoni springt en kopt de bal. Dineţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 16%, CS Jiul Petrosani 84%.
Pelicanul Negru - CS Jiul Petrosani 4:0

49e minuut.
Nara met de inworp. Hâmpu probeert naar een medespeler te passen. Arbizzoni is nu in balbezit. Arbizzoni draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pavelescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - CS Jiul Petrosani 5:0

54e minuut.
Beclea is nu in balbezit. Pavelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arbizzoni. Arbizzoni krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Borges probeert naar een medespeler te passen. Arbizzoni is nu in balbezit. Pavelescu rent richting de bal. Pavelescu geeft de bal voor. Olejarczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Dineţ met een harde bal richting middenveld. Soare kopt de bal weg. Můra probeert de bal aan de voet te houden. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - CS Jiul Petrosani 5:1

75e minuut.
Dumitriu geeft een lange en hoge pass. Můra kopt de bal weg. Borges met een sublieme pass. Cosmin heeft problemen om de bal te vangen. Cosmin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Olejarczyk met de inworp. Nara heeft problemen om de bal te vangen. Nara geeft de bal voor. Klempa rent richting de bal. Klempa geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Borges geeft de bal voor. Pavelescu heeft problemen om de bal te vangen. Arbizzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arbizzoni haalt uit met een fantastische trap. Dineţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - CS Jiul Petrosani 6:1

85e minuut.
Arbizzoni rent richting de bal. Arbizzoni schiet op doel. Pavelescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borges geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal!

87e minuut.
Daar is Buga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioanin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hâmpu de bal. Arbizzoni is nu in balbezit. Arbizzoni haalt uit met een fantastische trap. Dineţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Soare rent richting de bal. Cosmin onderschept slim de pass. Cosmin speelt de bal door. Borges is nu in balbezit. Borges geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 15%, CS Jiul Petrosani 85%.
Pelicanul Negru - CS Jiul Petrosani 6:1