Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 19:38
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: IS Grund
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5604
FC IS Covasna BACELONA11
Attack Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 15.6
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Ortiz Mina passt de bal zonder na te denken. Mijnals is nu in balbezit. Mijnals probeert naar een medespeler te passen. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Danciu rent richting de bal. Ciavarrella onderschept slim de pass. Mijnals probeert naar een medespeler te passen. Ortiz Mina is nu in balbezit. Ortiz Mina schiet op doel. Ţugulea bokst de bal weg.

10e minuut.
Ciavarrella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciavarrella passt de bal zonder na te denken. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Ţugulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 1:0

14e minuut.
Doeltrap. Ţugulea trapt de bal weg. Ciavarrella kopt de bal weg. Ortiz Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz Mina draait met de bal, schiet en ... Ţugulea bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Enoch geeft een lange en hoge pass. Ortiz Mina maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Nicodin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Ţugulea bokst de bal weg.

18e minuut.
Tzortzis is nu in balbezit. Mulţescu begaat een overtreding. Tzortzis raakt geblesseerd tijdens het duel. Rúnarsson met een snel genomen vrije trap. Mijnals is nu in balbezit. Ortiz Mina rent richting de bal. Ortiz Mina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 2:0

19e minuut.
Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Enoch verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnals bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnals draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Mihnea de bal. Mihnea passt de bal met de wreef. Ortiz Mina is nu in balbezit. Ortiz Mina draait met de bal, schiet en ... Ţugulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 3:0

23e minuut.
Gugu speelt de bal door. Săndiţă heeft problemen om de bal te vangen. Mijnals verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnals haalt uit met een fantastische trap. Nedelescu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Enoch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Latovlevici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortiz Mina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 4:0

31e minuut.
Ciavarrella geeft een lange en hoge pass. Enoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian maakt een afschuwelijke overtreding. Luchian krijgt een gele kaart. Enoch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mijnals zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ortiz Mina heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 5:0

32e minuut.
Mijnals is nu in balbezit. Mijnals speelt de bal door. Mihnea is nu in balbezit. Mihnea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 6:0

42e minuut.
Ciavarrella is nu in balbezit. Ciavarrella speelt de bal door. Latovlevici is nu in balbezit. Mijnals verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnals schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 21%, BACELONA11 79%.
FC IS Covasna - BACELONA11 7:0

46e minuut.
Tzortzis is nu in balbezit. Latovlevici is nu in balbezit. Tzortzis onderschept slim de pass. Tzortzis geeft een lange en hoge pass. Enoch kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Tzortzis is nu in balbezit. Tzortzis geeft een hoge lob. Ortiz Mina rent richting de bal. Ortiz Mina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 8:0

55e minuut.
Luchian probeert naar een medespeler te passen. Enoch met een sublieme pass. Mihnea rent richting de bal. Mihnea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 9:0

60e minuut.
Ciavarrella onderschept slim de pass. Ciavarrella geeft de bal voor. Ziediņš kopt de bal weg. Daar is Mihnea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihnea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 10:0

66e minuut.
Danciu controleert de bal met de borst. Mijnals probeert naar een medespeler te passen. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 11:0

69e minuut.
Danciu speelt de bal door. Latovlevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea verovert de bal door een tackle van achteren. Mihnea draait met de bal, schiet en ... Ţugulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 12:0

74e minuut.
Latovlevici heeft problemen om de bal te vangen. Tzortzis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzortzis speelt de bal door. Mihnea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihnea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 13:0

86e minuut.
Ciavarrella verovert de bal door een tackle van achteren. Ciavarrella geeft de bal voor. Ţugulea met een sublieme pass. Mijnals kopt de bal weg. Ziediņš geeft de bal voor. Ţugulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortiz Mina is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Ortiz Mina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC IS Covasna - BACELONA11 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC IS Covasna 24%, BACELONA11 76%.
FC IS Covasna - BACELONA11 14:0