Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 19:38
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: Victoria
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 24638
Lucky Team Rapid T10
try2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 15.6
goed Schieten hopeloos
goed Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Gherea met een sublieme pass. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu met een sublieme pass. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 1:0

6e minuut.
Marincea kopt de bal weg. Daar is Buftea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Olszar rent richting de bal. Olszar schiet op doel. Frusina bokst de bal weg.

8e minuut.
Daar is Ţânţar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Movilescu rent richting de bal. Encuţescu met een sublieme pass. Olszar rent richting de bal. Olszar geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Butanu probeert de bal aan de voet te houden. Ciubotariu is nu in balbezit. Buftea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Buftea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Buftea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

11e minuut.
Ciubotariu raakt geblesseerd tijdens het duel. Basanta met een snel genomen vrije trap. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu haalt uit met een fantastische trap. Frusina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 2:0

14e minuut.
Encuţescu passt de bal met de wreef. Gherea is nu in balbezit. Gherea probeert naar een medespeler te passen. Encuţescu rent richting de bal. Encuţescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ţânţar passt de bal in één keer door. Gherea speelt de bal door. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu schiet op doel. Popovici probeert de bal aan de voet te houden. Frusina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 3:0

22e minuut.
Tătărescu speelt de bal door. Inworp. Carme met een snelle inworp. Daar is Gherea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Butanu kopt de bal weg. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Encuţescu onderschept slim de pass. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 4:0

29e minuut.
Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu passt de bal in één keer door. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu schiet op doel. Frusina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 5:0

31e minuut.
Klungelig pakt Sălăjean de bal. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bărbat rent richting de bal. Encuţescu onderschept slim de pass. Encuţescu passt de bal zonder na te denken. Olszar rent richting de bal. Olszar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Encuţescu heeft problemen om de bal te vangen. Encuţescu probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Frusina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 6:0

36e minuut.
Gherea geeft een hoge lob. Olszar rent richting de bal. Olszar draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Butanu de bal onder controle te krijgen. Frusina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 7:0

39e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tătărescu. Ciubotariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gherea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszar is nu in balbezit. Olszar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 8:0

45e minuut.
Encuţescu rent richting de bal. Olszar is nu in balbezit. Encuţescu rent richting de bal. Olszar rent richting de bal. Olszar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 17%, Rapid T10 83%.
Lucky Team - Rapid T10 9:0

47e minuut.
Gherea geeft een hoge lob. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een hoge lob. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Marincea rent richting de bal. Marincea geeft een hoge lob. Encuţescu is nu in balbezit. Encuţescu draait met de bal, schiet en ... Frusina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 10:0

58e minuut.
Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherea speelt de bal door. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Butanu trapt de bal weg van het doel. Sălăjean controleert de bal met de borst. Basanta speelt de bal door. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Frusina bokst de bal weg.

61e minuut.
Gherea passt de bal in één keer door. Tătărescu probeert de bal aan de voet te houden. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een hoge lob. Daar is Olszar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frusina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Encuţescu de bal onder controle te krijgen. Basanta geeft de bal voor. Daar is Bărbat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olszar bereikt de bal nog maar net als eerste. Olszar draait met de bal, schiet en ... Frusina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Frusina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 11:0

67e minuut.
Movilescu passt de bal met de wreef. Encuţescu rent richting de bal. Encuţescu speelt de bal door. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Encuţescu controleert de bal met de borst. Ţânţar bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Encuţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Encuţescu geeft een hoge lob. Frusina bokst de bal weg. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 12:0

70e minuut.
Câţanu met een snelle inworp. Sălăjean kan de bal niet met de borst controleren. Toader legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sălăjean is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sălăjean zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!

75e minuut.
Gherea met een sublieme pass. Popovici is nu in balbezit. Olszar verovert de bal door een tackle van achteren. Olszar draait met de bal, schiet en ... Frusina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 13:0

76e minuut.
Encuţescu passt de bal met de wreef. Gherea rent richting de bal. Gherea passt de bal in één keer door. Encuţescu rent richting de bal. Encuţescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Movilescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Encuţescu de bal. Encuţescu passt de bal met de wreef. Olszar heeft problemen om de bal te vangen. Olszar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Popovici de bal onder controle te krijgen. Movilescu kopt de bal weg. Encuţescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Rapid T10 14:0

86e minuut.
Movilescu schiet op doel. Butanu heeft problemen om de bal te vangen. Movilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Movilescu haalt uit met een fantastische trap. Encuţescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Olszar passt de bal zonder na te denken. Encuţescu heeft problemen om de bal te vangen. Encuţescu passt de bal in één keer door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 17%, Rapid T10 83%.
Lucky Team - Rapid T10 14:0