Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
juve magica FC Soarelui Timisoara
451 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
40 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 19.4
zeer goed Schieten slecht
uitstekend Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Afera speelt de bal door. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Onuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu onderschept slim de pass. Velciu draait met de bal, schiet en ... Dorobanţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ... Dorobanţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera met een sublieme pass. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... Cristescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorobanţ bokst de bal weg.

7e minuut.
Tătăran is nu in balbezit. Tătăran passt de bal met de wreef. Lică is nu in balbezit. Lică draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Poço de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cristescu onderschept slim de pass. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski passt de bal in één keer door. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu schiet op doel. Paal! Dorobanţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Coccella speelt de bal door. Afera rent richting de bal. Afera speelt de bal door. Velciu rent richting de bal. Velciu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Coccella bereikt de bal nog maar net als eerste. Coccella passt de bal zonder na te denken. Afera speelt de bal door. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ... Dorobanţ bokst de bal weg.

20e minuut.
Petroni raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bac komt het veld opgelopen. Mešter met een snelle inworp. Klungelig pakt Wersaczewski de bal. Wersaczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mešter kopt de bal weg. Wersaczewski rent richting de bal. Wersaczewski met een sublieme pass. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Afera met de inworp. Coccella heeft problemen om de bal te vangen. Coccella speelt de bal door. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski draait met de bal, schiet en ... Dorobanţ bokst de bal weg.

28e minuut.
Nenem Prancha bereikt de bal nog maar net als eerste. Afera kan de bal niet met de borst controleren. Afera geeft een lange en hoge pass. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - FC Soarelui Timisoara 1:0

31e minuut.
Coccella rent richting de bal. Coccella passt de bal zonder na te denken. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski met een sublieme pass. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bujor heeft problemen om de bal te vangen. Mešter bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešter geeft een hoge lob. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Afera onderschept slim de pass. Afera met een sublieme pass. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - FC Soarelui Timisoara 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 32%, FC Soarelui Timisoara 68%.
juve magica - FC Soarelui Timisoara 2:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dorobanţ met een harde bal richting middenveld. Coccella kopt de bal weg. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olăroiu kopt de bal weg. Velciu controleert de bal met de borst. Velciu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bercea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coccella met een sublieme pass. Afera met een sublieme pass. Daar is Velciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - FC Soarelui Timisoara 3:0

55e minuut.
Klungelig pakt Mešter de bal. Mešter speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Velciu haalt uit met een fantastische trap. Dorobanţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - FC Soarelui Timisoara 4:0

57e minuut.
Afera rent richting de bal. Afera met een sublieme pass. Coccella speelt de bal door. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dorobanţ trapt de bal weg. Wersaczewski kopt de bal weg. Velciu is nu in balbezit. Velciu draait met de bal, schiet en ... Dorobanţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
juve magica - FC Soarelui Timisoara 5:0

62e minuut.
Coccella speelt de bal door. Wersaczewski is nu in balbezit. Wersaczewski passt de bal zonder na te denken. Velciu is nu in balbezit. Velciu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Velciu is nu in balbezit. Velciu passt de bal in één keer door. Wersaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Afera met een sublieme pass. Velciu heeft problemen om de bal te vangen. Coccella is nu in balbezit. Velciu rent richting de bal. Velciu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chipciu passt de bal zonder na te denken. Daar is Bercea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afera rent richting de bal. Afera geeft een lange en hoge pass. Velciu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Coccella met een sublieme pass. Daar is Afera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afera passt de bal zonder na te denken. Velciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velciu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: juve magica 18%, FC Soarelui Timisoara 82%.
juve magica - FC Soarelui Timisoara 5:0