Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rapid Bucuresti FC Câmpia Șofronea
4-3-3 def Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Daar is Yemyeşil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemyeşil passt de bal zonder na te denken. Trường Vũ is nu in balbezit. Trường Vũ schiet op doel. Dragomir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 1:0

8e minuut.
Grădescu kopt de bal weg. González Mije is nu in balbezit. González Mije passt de bal zonder na te denken. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Grădescu geeft een hoge lob. Inworp. Ruiz met de inworp. Dospel is nu in balbezit. Dospel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trường Vũ probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 2:0

12e minuut.
Dospel bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ rent richting de bal. Dospel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dospel draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trường Vũ de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Yemyeşil kopt de bal weg. Negoiu is nu in balbezit. Yemyeşil onderschept slim de pass. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... Dragomir maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 3:0

22e minuut.
Flaum verovert de bal door een tackle van achteren. Flaum geeft de bal voor. Trường Vũ kopt de bal weg. Dospel rent richting de bal. Dospel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 4:0

24e minuut.
Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ passt de bal in één keer door. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grădescu de bal onder controle te krijgen. Dragomir verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Dospel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dospel geeft de bal voor. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap. Dragomir probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
González Mije kopt de bal weg. Flaum speelt de bal door. Ruiz probeert naar een medespeler te passen. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Bùi Doanh met een sublieme pass. Klungelig pakt González Mije de bal. González Mije met een sublieme pass. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bùi Doanh speelt de bal door. González Mije rent richting de bal. González Mije passt de bal zonder na te denken. Trường Vũ is nu in balbezit. Trường Vũ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Dragomir trapt de bal weg van het doel. Ruiz rent richting de bal. Ruiz geeft de bal voor. Dragomir probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Dospel onderschept slim de pass. Dospel passt de bal met de wreef. Yemyeşil is nu in balbezit. Daar is Trường Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 5:0

43e minuut.
González Mije rent richting de bal. Klungelig pakt González Mije de bal. González Mije passt de bal zonder na te denken. Daar is Yemyeşil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yemyeşil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ruiz passt de bal zonder na te denken. González Mije is nu in balbezit. González Mije speelt de bal door. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 6:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Dospel de bal. Dospel geeft de bal voor. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 20%, FC Câmpia Șofronea 80%.
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 7:0

46e minuut.
Râpanu met een sublieme pass. Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Dragomir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 8:0

50e minuut.
Dospel is nu in balbezit. Dospel met een sublieme pass. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Grădescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 9:0

53e minuut.
Dospel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dospel passt de bal in één keer door. Trường Vũ is nu in balbezit. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ... Dragomir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 10:0

55e minuut.
Moldovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dospel verovert de bal door een tackle van achteren. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil schiet op doel. Grădescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 11:0

58e minuut.
Flaum geeft een hoge lob. Ruiz kopt de bal weg. Dospel probeert naar een medespeler te passen. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bùi Doanh passt de bal in één keer door. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ passt de bal zonder na te denken. Yemyeşil heeft problemen om de bal te vangen. Yemyeşil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ schiet op doel. Dragomir werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 12:0

63e minuut.
Dragomir probeert naar een medespeler te passen. González Mije kopt de bal weg. Klungelig pakt Grădescu de bal. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz passt de bal zonder na te denken. Dragomir bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ruiz geeft de bal voor. Negoiu heeft problemen om de bal te vangen. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 13:0

67e minuut.
Trường Vũ kopt de bal weg. González Mije bereikt de bal nog maar net als eerste. González Mije geeft een lange en hoge pass. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Dragomir bokst de bal weg. Yemyeşil rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Yemyeşil is nu in balbezit. Trường Vũ rent richting de bal. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil haalt uit met een fantastische trap. Dragomir probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 14:0

80e minuut.
Daar is Bùi Doanh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruiz rent richting de bal. Ruiz passt de bal zonder na te denken. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dragomir speelt de bal door. González Mije rent richting de bal. González Mije passt de bal in één keer door. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 15:0

87e minuut.
Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dospel rent richting de bal. Dospel passt de bal met de wreef. Yemyeşil bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemyeşil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Grădescu met een harde bal richting middenveld. González Mije probeert de bal met de borst te controleren. González Mije passt de bal zonder na te denken. Yemyeşil rent richting de bal. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Tanay rent richting de bal. Tanay geeft een hoge lob. Yemyeşil heeft problemen om de bal te vangen. Dospel rent richting de bal. Dospel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... Dragomir probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Yemyeşil is nu in balbezit. Yemyeşil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trường Vũ kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rapid Bucuresti 9%, FC Câmpia Șofronea 91%.
F.C. Rapid Bucuresti - FC Câmpia Șofronea 15:0