Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
camy FC Corvinul 1921 Hunedoara
bun Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 17.5
incredible Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


4e minuut.
Rangel heeft problemen om de bal te vangen. Rangel speelt de bal door. Cărămidaru heeft problemen om de bal te vangen. Cărămidaru schiet op doel. Anghelache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 1:0

9e minuut.
Ulmanu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

10e minuut.
Petri kopt de bal weg. Cărămidaru is nu in balbezit. Ioveanu is nu in balbezit. Cărămidaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cărămidaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 2:0

16e minuut.
Mocanu is nu in balbezit. Mocanu passt de bal met de wreef. Trâmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Cărămidaru heeft problemen om de bal te vangen. Cărămidaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Trâmbiţaş rent richting de bal. Trâmbiţaş passt de bal met de wreef. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ioveanu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rangel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Petri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petri draait met de bal, schiet en ... Anghelache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 3:0

18e minuut.
Corpodean passt de bal in één keer door. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel passt de bal met de wreef. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 4:0

21e minuut.
Neculau met een sublieme pass. Trâmbiţaş is nu in balbezit. Trâmbiţaş passt de bal in één keer door. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 5:0

22e minuut.
Rangel met de inworp. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trâmbiţaş speelt de bal door. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru schiet op doel. Anghelache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 6:0

25e minuut.
Trâmbiţaş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rangel de bal. Rangel speelt de bal door. Daar is Cărămidaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cărămidaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 7:0

27e minuut.
Cărămidaru heeft problemen om de bal te vangen. Negoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cărămidaru krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Rangel probeert naar een medespeler te passen. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru schiet op doel. Anghelache maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cărămidaru rent richting de bal. Şoneriu is nu in balbezit. Cărămidaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cărămidaru schiet op doel. Anghelache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 8:0

32e minuut.
Trâmbiţaş speelt de bal door. Petri is nu in balbezit. Petri met een sublieme pass. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 9:0

33e minuut.
Hagiu probeert de bal aan de voet te houden. Petri verovert de bal door een tackle van achteren. Petri speelt de bal door. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Trâmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri passt de bal zonder na te denken. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Petri rent richting de bal. Ioveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Petri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petri neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Anghelache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 10:0

42e minuut.
Petri met een sublieme pass. Cărămidaru is nu in balbezit. Oprea begaat een overtreding. Oprea krijgt een gele kaart. Cărămidaru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Petri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: camy 27%, FC Corvinul 1921 Hunedoara 73%.
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 11:0

47e minuut.
Neculau bereikt de bal nog maar net als eerste. Neculau geeft de bal voor. Klungelig pakt Ioveanu de bal. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 12:0

51e minuut.
Rangel rent richting de bal. Rangel passt de bal zonder na te denken. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Petri kopt de bal weg. Cărămidaru probeert de bal aan de voet te houden. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru onderschept slim de pass. Cărămidaru haalt uit met een fantastische trap. Anghelache bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 13:0

55e minuut.
Rangel met de inworp. Trâmbiţaş rent richting de bal. Trâmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Petri is nu in balbezit. Petri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 14:0

57e minuut.
Petri is nu in balbezit. Petri geeft een lange en hoge pass. Cărămidaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 15:0

59e minuut.
Neculau met de inworp. Trâmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oprea. Oprea krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

65e minuut.
Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. Petri passt de bal met de wreef. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cărămidaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cărămidaru haalt uit met een fantastische trap. Anghelache kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 16:0

68e minuut.
Cărămidaru draait met de bal, schiet en ... Şoneriu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rangel kopt de bal weg. Petri is nu in balbezit. Petri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 17:0

70e minuut.
Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rangel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trâmbiţaş geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Anghelache trapt de bal weg. Rangel controleert de bal met de borst. Rangel speelt de bal door. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Inworp. Rangel met een snelle inworp. Trâmbiţaş probeert naar een medespeler te passen. Petri is nu in balbezit. Petri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mocanu speelt de bal door. Daar is Trâmbiţaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trâmbiţaş geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cărămidaru rent richting de bal. Cărămidaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 18:0

76e minuut.
Trâmbiţaş met een sublieme pass. Rangel rent richting de bal. Rangel geeft de bal voor. Cărămidaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Anghelache probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 19:0

82e minuut.
Inworp. Rangel met de inworp. Petri rent richting de bal. Petri schiet op doel. Anghelache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 20:0

83e minuut.
Rangel met een sublieme pass. Neculau heeft problemen om de bal te vangen. Neculau met een sublieme pass. Cărămidaru is nu in balbezit. Cărămidaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rangel kopt de bal weg. Klungelig pakt Petri de bal. Petri schiet op doel. Anghelache werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Ioveanu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 21:0

87e minuut.
Trâmbiţaş passt de bal zonder na te denken. Petri bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hagiu. Hagiu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Daar is Hagiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petri rent richting de bal. Petri passt de bal in één keer door. Cărămidaru heeft problemen om de bal te vangen. Cărămidaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: camy 16%, FC Corvinul 1921 Hunedoara 84%.
camy - FC Corvinul 1921 Hunedoara 21:0