Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BESTYA FC STEAUA 1
best Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
50 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 20
excellent Schieten weak
solid Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Doeltrap. Grigore trapt de bal weg. Carpa kopt de bal weg. Cuşculeanu rent richting de bal. Cuşculeanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Carpa passt de bal met de wreef. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewen bereikt de bal nog maar net als eerste. Markarov rent richting de bal. Markarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Flocea probeert naar een medespeler te passen. Carpa geeft de bal voor. Markarov kopt de bal weg. Cuşculeanu rent richting de bal. Cuşculeanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Pálinkás speelt de bal door. Markarov is nu in balbezit. Markarov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Flocea heeft problemen om de bal te vangen. Flocea met een sublieme pass. Pálinkás probeert naar een medespeler te passen. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markarov schiet op doel. Cioculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Rucăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewen onderschept slim de pass. Hewen geeft de bal voor. Cuşculeanu is nu in balbezit. Cuşculeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cioculescu trapt de bal weg van het doel. Hewen kopt de bal weg. Pálinkás probeert naar een medespeler te passen. Cuşculeanu rent richting de bal. Cuşculeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cioculescu trapt de bal weg. Pálinkás kopt de bal weg. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuşculeanu rent richting de bal. Cuşculeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Márquez geeft een lange en hoge pass. Markarov controleert de bal met de borst. Cuşculeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuşculeanu schiet op doel. Cioculescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 1:0

17e minuut.
Hewen speelt de bal door. Daar is Pálinkás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálinkás passt de bal zonder na te denken. Markarov is nu in balbezit. Markarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 2:0

18e minuut.
Hewen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rucăreanu de bal onder controle te krijgen. Carpa speelt de bal door. Cuşculeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuşculeanu haalt uit met een fantastische trap. Cioculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Hewen met een sublieme pass. Sargsyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewen is nu in balbezit. Hewen geeft een lange en hoge pass. Cuşculeanu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Cioculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jilavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hewen onderschept slim de pass. Hewen probeert naar een medespeler te passen. Cuşculeanu rent richting de bal. Cuşculeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pálinkás met de inworp. Hewen is nu in balbezit. Hewen geeft een lange en hoge pass. Cuşculeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cioculescu trapt de bal weg van het doel. Pálinkás heeft problemen om de bal te vangen. Pálinkás geeft een lange en hoge pass. Cuşculeanu is nu in balbezit. Cuşculeanu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Márquez geeft een lange en hoge pass. Carpa is nu in balbezit. Carpa passt de bal in één keer door. Cuşculeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuşculeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hewen speelt de bal door. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markarov passt de bal zonder na te denken. Cuşculeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuşculeanu haalt uit met een fantastische trap. Cioculescu bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 3:0

30e minuut.
Airinei probeert de bal aan de voet te houden. Carpa probeert naar een medespeler te passen. Cuşculeanu heeft problemen om de bal te vangen. Markarov rent richting de bal. Markarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cuşculeanu passt de bal zonder na te denken. Carpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpa passt de bal zonder na te denken. Markarov rent richting de bal. Markarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 4:0

35e minuut.
Sargsyan verovert de bal door een tackle van achteren. Sargsyan passt de bal met de wreef. Pálinkás probeert naar een medespeler te passen. Cuşculeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuşculeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Markarov geeft een lange en hoge pass. Flocea is nu in balbezit. Flocea passt de bal zonder na te denken. Carpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpa geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 5:0

38e minuut.
Piţurcă heeft problemen om de bal te vangen. Pálinkás onderschept slim de pass. Pálinkás passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Markarov de bal. Markarov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 6:0

39e minuut.
Markarov onderschept slim de pass. Markarov passt de bal met de wreef. Pálinkás probeert naar een medespeler te passen. Cuşculeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuşculeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 7:0

42e minuut.
Márquez met een sublieme pass. Hewen probeert naar een medespeler te passen. Pálinkás probeert naar een medespeler te passen. Daar is Markarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markarov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hewen passt de bal met de wreef. Carpa speelt de bal door. Cuşculeanu is nu in balbezit. Cuşculeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BESTYA 18%, FC STEAUA 1 82%.
BESTYA - FC STEAUA 1 8:0

48e minuut.
Pálinkás zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hewen kan de bal niet met de borst controleren. Hewen geeft de bal voor. Cuşculeanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 9:0

49e minuut.
Flocea geeft een hoge lob. Daar is Pálinkás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálinkás geeft een hoge lob. Carpa rent richting de bal. Carpa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Grigore trapt de bal weg. Hewen probeert naar een medespeler te passen. Cuşculeanu is nu in balbezit. Cuşculeanu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grigore de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Carpa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cuşculeanu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 10:0

52e minuut.
Cioculescu met een sublieme pass. Carpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpa probeert naar een medespeler te passen. Markarov is nu in balbezit. Markarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 11:0

59e minuut.
Carpa probeert de bal aan de voet te houden. Carpa geeft een hoge lob. Daar is Jilavu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markarov is nu in balbezit. Markarov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hewen passt de bal zonder na te denken. Daar is Pálinkás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pálinkás met een sublieme pass. Markarov is nu in balbezit. Markarov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hewen passt de bal in één keer door. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markarov passt de bal zonder na te denken. Cuşculeanu rent richting de bal. Cuşculeanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea geeft een hoge lob. Carpa kopt de bal weg. Daar is Cuşculeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuşculeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Cioculescu trapt de bal weg van het doel. Carpa kopt de bal weg. Cuşculeanu is nu in balbezit. Cuşculeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 12:0

71e minuut.
Klungelig pakt Pálinkás de bal. Pálinkás passt de bal met de wreef. Markarov probeert naar een medespeler te passen. Carpa rent richting de bal. Carpa geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Carpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpa passt de bal met de wreef. Hewen speelt de bal door. Markarov rent richting de bal. Markarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 13:0

84e minuut.
Cuşculeanu heeft problemen om de bal te vangen. Cuşculeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ciupitu de bal. Markarov rent richting de bal. Markarov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea is nu in balbezit. Markarov verovert de bal door een tackle van achteren. Markarov draait met de bal, schiet en ... Cioculescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 14:0

90e minuut.
Jilavu is nu in balbezit. Pálinkás onderschept slim de pass. Pálinkás met een sublieme pass. Cuşculeanu is nu in balbezit. Cuşculeanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Markarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Markarov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BESTYA - FC STEAUA 1 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BESTYA 19%, FC STEAUA 1 81%.
BESTYA - FC STEAUA 1 15:0