Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cf. Bucovina LegendOfMe
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 17.7
zeer goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Wspaniały geeft een lange en hoge pass. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana probeert naar een medespeler te passen. Quang Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Khanh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 1:0

5e minuut.
Veljić passt de bal zonder na te denken. Jereghi is nu in balbezit. Jereghi passt de bal met de wreef. Quang Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Khanh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Şuteu rent richting de bal. Quang Khanh verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Khanh passt de bal met de wreef. Veljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljić geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Diangana rent richting de bal. Diangana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 2:0

20e minuut.
Quang Khanh heeft problemen om de bal te vangen. Veljić met een sublieme pass. Jereghi is nu in balbezit. Jereghi geeft een hoge lob. Diangana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wspaniały kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Quang Khanh de bal onder controle te krijgen. Veljić met een sublieme pass. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Cinpoeru rent richting de bal. Arrué verovert de bal door een tackle van achteren. Arrué geeft de bal voor. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana draait met de bal, schiet en ... Dumitrescu bokst de bal weg. Quang Khanh rent richting de bal. Quang Khanh schiet op doel. Dumitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wspaniały zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Pulpescu de bal. Diangana rent richting de bal. Diangana schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 3:0

34e minuut.
Kuivalainen verovert de bal door een tackle van achteren. Kuivalainen passt de bal in één keer door. Wspaniały geeft de bal voor. Diangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Diangana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Khanh rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Khanh is nu in balbezit. Quang Khanh haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 4:0

37e minuut.
Veljić heeft problemen om de bal te vangen. Arrué probeert naar een medespeler te passen. Veljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljić passt de bal in één keer door. Diangana rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jereghi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Quang Khanh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 5:0

39e minuut.
Jereghi onderschept slim de pass. Jereghi met een sublieme pass. Diangana rent richting de bal. Diangana schiet op doel. Dumitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Quang Khanh is nu in balbezit. Quang Khanh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 6:0

43e minuut.
Pulpescu geeft de bal voor. Inworp. Dobkowski met een snelle inworp. Jereghi heeft problemen om de bal te vangen. Jereghi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cf. Bucovina 25%, LegendOfMe 75%.
Cf. Bucovina - LegendOfMe 7:0

48e minuut.
Quang Khanh heeft problemen om de bal te vangen. Veljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljić passt de bal met de wreef. Quang Khanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Khanh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Dumitrescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Veljić speelt de bal door. Jereghi met een sublieme pass. Quang Khanh rent richting de bal. Quang Khanh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 8:0

59e minuut.
Wspaniały geeft een lange en hoge pass. Crişan heeft problemen om de bal te vangen. Diangana onderschept slim de pass. Diangana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 9:0

64e minuut.
Veljić rent richting de bal. Veljić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Diangana de bal. Diangana haalt uit met een fantastische trap. Dumitrescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 10:0

67e minuut.
Muntenuş kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pulpescu de bal onder controle te krijgen. Diangana rent richting de bal. Diangana draait met de bal, schiet en ... Dumitrescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 11:0

73e minuut.
Quang Khanh probeert de bal aan de voet te houden. Wspaniały rent richting de bal. Wspaniały geeft de bal voor. Diangana is nu in balbezit. Diangana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jereghi rent richting de bal. Jereghi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Crişan de bal onder controle te krijgen. Quang Khanh rent richting de bal. Quang Khanh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobkowski met een snelle inworp. Jereghi met een sublieme pass. Quang Khanh heeft problemen om de bal te vangen. Quang Khanh schiet op doel. Dumitrescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Veljić verovert de bal door een tackle van achteren. Veljić speelt de bal door. Klungelig pakt Diangana de bal. Diangana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Quang Khanh geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Jereghi de bal onder controle te krijgen. Diangana rent richting de bal. Diangana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cf. Bucovina - LegendOfMe 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cf. Bucovina 22%, LegendOfMe 78%.
Cf. Bucovina - LegendOfMe 12:0