Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
odette fc Alba
aparare2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
45 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 16.4
zeer goed Schieten hopeloos
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pistrui geeft een hoge lob. Hering bereikt de bal nog maar net als eerste. Covrig speelt de bal door. Pistrui geeft een lange en hoge pass. Hering springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Alba 1:0

5e minuut.
Inworp. Pistrui met de inworp. Alexandrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton is nu in balbezit. Anton geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Butulan speelt de bal door. Boc is nu in balbezit. Boc passt de bal zonder na te denken. Hering heeft problemen om de bal te vangen. Hering schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Basarab bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonda onderschept slim de pass. Sonda passt de bal in één keer door. Hering heeft problemen om de bal te vangen. Hering haalt uit met een fantastische trap. Covrig bokst de bal weg.

17e minuut.
Boc passt de bal in één keer door. Hering rent richting de bal. Hering draait met de bal, schiet en ... Grămadă probeert de bal aan de voet te houden. Covrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Alba 2:0

21e minuut.
Pamuk speelt de bal door. Agosta rent richting de bal. Agosta geeft een lange en hoge pass. Hering probeert de bal met de borst te controleren. Hering schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sonda passt de bal zonder na te denken. Boc speelt de bal door. Daar is Hering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hering draait met de bal, schiet en ... Grămadă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Covrig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Alba 3:0

26e minuut.
Metea geeft een hoge lob. Gavrilescu heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilescu geeft de bal voor. Hering is nu in balbezit. Hering haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pistrui zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Grămadă heeft problemen om de bal te vangen. Boc probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hering, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hering draait met de bal, schiet en ... Covrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Alba 4:0

34e minuut.
Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Boc speelt de bal door. Hering bereikt de bal nog maar net als eerste. Hering draait met de bal, schiet en ... Covrig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grămadă trapt de bal weg. Boc speelt de bal door. Hering bereikt de bal nog maar net als eerste. Hering haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Doeltrap. Buzescu met een harde bal richting middenveld. Anton kopt de bal weg. Hering rent richting de bal. Hering schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Covrig met een harde bal richting middenveld. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Hering bereikt de bal nog maar net als eerste. Hering haalt uit met een fantastische trap. Covrig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grămadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă geeft de bal voor. Ciora is nu in balbezit. Verdeţ verovert de bal door een tackle van achteren. Verdeţ geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Covrig probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu kopt de bal weg. Hering rent richting de bal. Hering schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Hering kopt de bal weg. Pistrui speelt de bal door. Klungelig pakt Anton de bal. Anton geeft een lange en hoge pass. Hering rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 27%, Alba 73%.
odette fc - Alba 4:0

47e minuut.
Boc rent richting de bal. Boc passt de bal in één keer door. Hering rent richting de bal. Hering schiet op doel. Covrig maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Covrig met een harde bal richting middenveld. Gavrilescu kopt de bal weg. Boc met een sublieme pass. Hering rent richting de bal. Hering draait met de bal, schiet en ... Covrig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Grămadă geeft de bal voor. Carabaş speelt de bal door. Gavrilescu geeft een hoge lob. Hering rent richting de bal. Hering schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Alba 5:0

61e minuut.
Sonda passt de bal zonder na te denken. Gavrilescu rent richting de bal. Gavrilescu speelt de bal door. Hering rent richting de bal. Hering schiet op doel. Covrig bokst de bal weg.

63e minuut.
Doeltrap. Arceusz komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Arceusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzescu rent richting de bal. Arceusz onderschept slim de pass. Arceusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Buzescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arceusz is nu in balbezit. Arceusz draait met de bal, schiet en ... Covrig probeert wanhopig de bal te grijpen. Grămadă probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Alba 6:0

70e minuut.
Grămadă geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gavrilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arceusz heeft problemen om de bal te vangen. Arceusz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Arceusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arceusz passt de bal zonder na te denken. Boc controleert de bal met de borst. Arceusz rent richting de bal. Arceusz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Boc de bal onder controle te krijgen. Sonda rent richting de bal. Sonda passt de bal zonder na te denken. Arceusz heeft problemen om de bal te vangen. Arceusz haalt uit met een fantastische trap. Covrig bokst de bal weg.

84e minuut.
Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu geeft de bal voor. Arceusz is nu in balbezit. Arceusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Alba 7:0

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Covrig trapt de bal weg van het doel. Gavrilescu kopt de bal weg. Arceusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arceusz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
odette fc - Alba 8:0

89e minuut.
Boc rent richting de bal. Boc met een sublieme pass. Grămadă is nu in balbezit. Arceusz onderschept slim de pass. Arceusz haalt uit met een fantastische trap. Covrig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: odette fc 19%, Alba 81%.
odette fc - Alba 8:0