Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INTER Pascani The Umbrella
Normal Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
14% Spel op eigen helft 86%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 18.3
solid Schieten weak
adequate Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Andreescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dănceanu met de inworp. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dănceanu geeft een lange en hoge pass. Paul kopt de bal weg. Van de Velde probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ujlaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 1:0

17e minuut.
Dănceanu speelt de bal door. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu met een sublieme pass. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Târşitu is nu in balbezit. Ujlaki verovert de bal door een tackle van achteren. Ujlaki probeert naar een medespeler te passen. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Pin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pin passt de bal met de wreef. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel. Cernat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 2:0

21e minuut.
Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ujlaki rent richting de bal. Martin rent richting de bal. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 3:0

23e minuut.
Van de Velde passt de bal zonder na te denken. Pin rent richting de bal. Pin passt de bal in één keer door. Martin is nu in balbezit. Martin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Târşitu met een snelle inworp. Purcaru rent richting de bal. Ujlaki onderschept slim de pass. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap. Cernat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ujlaki met een sublieme pass. Turbatu is nu in balbezit. Turbatu met een sublieme pass. Ujlaki heeft problemen om de bal te vangen. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 4:0

32e minuut.
Dănceanu passt de bal met de wreef. Martin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Negrilă ... Strafschop! Martin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ujlaki kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 5:0

36e minuut.
Martin passt de bal zonder na te denken. Pin met een sublieme pass. Klungelig pakt Ujlaki de bal. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap. Cernat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 6:0

42e minuut.
Ujlaki geeft de bal voor. Dănceanu is nu in balbezit. Smiorcăilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dănceanu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ujlaki neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cernat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 7:0

44e minuut.
Târşitu rent richting de bal. Ujlaki verovert de bal door een tackle van achteren. Ujlaki geeft een lange en hoge pass. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER Pascani 20%, The Umbrella 80%.
INTER Pascani - The Umbrella 7:0

47e minuut.
Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki geeft de bal voor. Smiorcăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Smiorcăilă geeft de bal voor. Van de Velde geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ujlaki is nu in balbezit. Paul rent richting de bal. Ujlaki onderschept slim de pass. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 8:0

53e minuut.
Martin passt de bal zonder na te denken. Van de Velde is nu in balbezit. Van de Velde probeert naar een medespeler te passen. Martin rent richting de bal. Martin schiet op doel. Cernat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Paul geeft de bal voor. Pin rent richting de bal. Pin geeft een lange en hoge pass. Martin springt en kopt de bal. Cernat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 9:0

56e minuut.
Inworp. Pin met een snelle inworp. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap. Negrilă probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Van de Velde speelt de bal door. Pin rent richting de bal. Pin geeft een hoge lob. Martin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 10:0

61e minuut.
Pin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Velde rent richting de bal. Van de Velde speelt de bal door. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 11:0

62e minuut.
Târşitu rent richting de bal. Ujlaki onderschept slim de pass. Ujlaki speelt de bal door. Martin is nu in balbezit. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Cernat trapt de bal weg. Pin probeert de bal met de borst te controleren. Purcaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Purcaru moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Purcaru schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Pin rent richting de bal. Pin geeft een hoge lob. Daar is Smiorcăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Creţu de bal. Creţu geeft de bal voor. Andreescu heeft problemen om de bal te vangen. Ujlaki is nu in balbezit. Ujlaki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Van de Velde probeert de bal met de borst te controleren. Van de Velde passt de bal in één keer door. Pin is nu in balbezit. Pin geeft de bal voor. Martin krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Smiorcăilă probeert naar een medespeler te passen. Van de Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Velde passt de bal met de wreef. Pin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martin rent richting de bal. Martin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 12:0

78e minuut.
Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Martin rent richting de bal. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Pin speelt de bal door. Ujlaki rent richting de bal. Ujlaki geeft een lange en hoge pass. Martin is nu in balbezit. Martin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INTER Pascani - The Umbrella 13:0

86e minuut.
Judele bereikt de bal nog maar net als eerste. Turbatu onderschept slim de pass. Turbatu passt de bal in één keer door. Van de Velde met een sublieme pass. Pin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INTER Pascani 9%, The Umbrella 91%.
INTER Pascani - The Umbrella 13:0