Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti steaua
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
21 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 18.9
solid Schieten average
very good Passen poor
adequate Verdedigen weak


11e minuut.
Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskiniva onderschept slim de pass. Keskiniva probeert naar een medespeler te passen. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Keskiniva bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskiniva passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Floricioiu de bal. Floricioiu geeft een hoge lob. Stolojan kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Keskiniva geeft de bal voor. Stolojan controleert de bal met de borst. Tâlvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tâlvan haalt uit met een fantastische trap. Năsosu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Floricioiu de bal. Năsosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu passt de bal zonder na te denken. Tâlvan rent richting de bal. Tâlvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berent met een snelle inworp. Keskiniva met een sublieme pass. Floricioiu rent richting de bal. Floricioiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Martínez rent richting de bal. Martínez geeft de bal voor. Stolojan heeft problemen om de bal te vangen. Tâlvan is nu in balbezit. Tâlvan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 17%, steaua 83%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo plesesti - steaua 0:0

53e minuut.
Berent geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barbaru de bal. Keskiniva bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskiniva geeft de bal voor. Tâlvan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Floricioiu passt de bal in één keer door. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu geeft een hoge lob. Tâlvan rent richting de bal. Tâlvan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Năsosu trapt de bal weg. Eminescu rent richting de bal. Eminescu passt de bal in één keer door. Tâlvan rent richting de bal. Tâlvan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Berent verovert de bal door een tackle van achteren. Berent probeert naar een medespeler te passen. Keskiniva is nu in balbezit. Keskiniva geeft de bal voor. Tâlvan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keskiniva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tâlvan is nu in balbezit. Tâlvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - steaua 1:0

77e minuut.
Stolojan kopt de bal weg. Tufeanu speelt de bal door. Floricioiu heeft problemen om de bal te vangen. Floricioiu draait met de bal, schiet en ... Năsosu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - steaua 2:0

79e minuut.
Keskiniva probeert naar een medespeler te passen. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban met een sublieme pass. Keskiniva bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskiniva geeft een hoge lob. Năsosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ichim kopt de bal weg. Pelekis rent richting de bal. Pelekis geeft de bal voor. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu draait met de bal, schiet en ... Năsosu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 11%, steaua 89%.
dinamo plesesti - steaua 2:0