Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YNWA 1892 Ptm14
ynwa532 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
23% Spel op eigen helft 77%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 16.4
uitmuntend Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Carabaş probeert de bal aan de voet te houden. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. Pruteanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
YNWA 1892 - Ptm14 1:0

3e minuut.
Mitrea kopt de bal weg. Resende heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neacşu. Neacşu krijgt een gele kaart. Resende is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Resende komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ceauşu kopt de bal weg. Bugała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugała geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Mitrea de bal. Resende rent richting de bal. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Resende is nu in balbezit. Resende schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YNWA 1892 - Ptm14 2:0

7e minuut.
Mitrea onderschept slim de pass. Resende rent richting de bal. Resende passt de bal zonder na te denken. Bugała rent richting de bal. Bugała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YNWA 1892 - Ptm14 3:0

9e minuut.
Ağalarov kopt de bal weg. Weißenbacher is nu in balbezit. Weißenbacher geeft een hoge lob. Neacşu kan de bal niet met de borst controleren. Bugała geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pruteanu met een harde bal richting middenveld. Weißenbacher rent richting de bal. Panait bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißenbacher onderschept slim de pass. Weißenbacher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Iacomi is nu in balbezit. Lagana` bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagana` passt de bal in één keer door. Resende is nu in balbezit. Resende schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Inworp. Bugała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Resende is nu in balbezit. Resende schiet op doel. Pruteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YNWA 1892 - Ptm14 4:0

36e minuut.
Chiricheş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weißenbacher rent richting de bal. Weißenbacher passt de bal met de wreef. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Bugała rent richting de bal. Bugała geeft een hoge lob. Mitrea probeert de bal met de borst te controleren. Mitrea draait met de bal, schiet en ... Pruteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YNWA 1892 - Ptm14 5:0

38e minuut.
Klungelig pakt Mititelu de bal. Iacomi rent richting de bal. Iacomi probeert naar een medespeler te passen. Mitrea rent richting de bal. Mitrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YNWA 1892 23%, Ptm14 77%.
YNWA 1892 - Ptm14 5:0

46e minuut.
Gil Mosquera komt het veld opgelopen. Hufajko komt het veld opgelopen. Spreafichi komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Gil Mosquera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chiricheş de bal. van Schoonhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schoonhoven geeft een lange en hoge pass. Hufajko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Spreafichi geeft de bal voor. Bugała is nu in balbezit. Bugała geeft een lange en hoge pass. Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YNWA 1892 - Ptm14 6:0

60e minuut.
Panait kopt de bal weg. Klungelig pakt Ceauşu de bal. Lagana` met een sublieme pass. Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pruteanu met een harde bal richting middenveld. Bugała kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Spreafichi de bal onder controle te krijgen. Hufajko is nu in balbezit. Hufajko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil Mosquera bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko rent richting de bal. Hufajko haalt uit met een fantastische trap. Pruteanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bugała passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Codrea de bal. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi draait met de bal, schiet en ... Codrea probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lagana` passt de bal in één keer door. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi passt de bal in één keer door. Hufajko is nu in balbezit. Hufajko draait met de bal, schiet en ... Pruteanu bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Kęska passt de bal met de wreef. Rodríguez Alvarado geeft een hoge lob. Gil Mosquera kopt de bal weg. Hufajko rent richting de bal. Hufajko draait met de bal, schiet en ... Pruteanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Codrea heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
YNWA 1892 - Ptm14 7:0

77e minuut.
Ceauşu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagana` geeft de bal voor. Hufajko krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gil Mosquera kopt de bal weg. Mititelu is nu in balbezit. Lagana` verovert de bal door een tackle van achteren. Lagana` geeft een hoge lob. Spreafichi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Spreafichi rent richting de bal. Spreafichi passt de bal met de wreef. Hufajko rent richting de bal. Hufajko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pruteanu probeert naar een medespeler te passen. Lagana` kopt de bal weg. Spreafichi rent richting de bal. Hufajko is nu in balbezit. Hufajko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Lagana` rent richting de bal. Lagana` passt de bal met de wreef. Spreafichi is nu in balbezit. Spreafichi draait met de bal, schiet en ... Pruteanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YNWA 1892 - Ptm14 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YNWA 1892 24%, Ptm14 76%.
YNWA 1892 - Ptm14 8:0