Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 19:39
  • Bekerwedstrijd: Meci de baraj
  • Stadion: STAR Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12890
REAL STAR IASI flcere
DEF2 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
49 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 17.5
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Petrusewicz speelt de bal door. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi passt de bal in één keer door. Manzano rent richting de bal. Manzano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Selezeanu onderschept slim de pass. Cunha Rego bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano is nu in balbezit. Manzano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pintilei de bal onder controle te krijgen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Randa is nu in balbezit. Cunha Rego verovert de bal door een tackle van achteren. Cunha Rego passt de bal met de wreef. Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Daar is Sas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi passt de bal met de wreef. Manzano rent richting de bal. Manzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 1:0

15e minuut.
Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu begaat een overtreding. Manzano raakt geblesseerd tijdens het duel. Rychtr zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 2:0

18e minuut.
Duţă is nu in balbezit. Cunha Rego met een sublieme pass. Petrusewicz rent richting de bal. Petrusewicz geeft een hoge lob. Manzano kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Selezeanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gutiérrez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cunha Rego geeft de bal voor. Cintezoi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 3:0

21e minuut.
Morar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Duţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzano is nu in balbezit. Manzano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cintezoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzano rent richting de bal. Manzano schiet op doel. Botezan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 4:0

25e minuut.
Petrusewicz is nu in balbezit. Petrusewicz passt de bal in één keer door. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... Cervatiuc probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gutiérrez met de inworp. Manzano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Botezan probeert naar een medespeler te passen. Petrusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrusewicz geeft de bal voor. Manzano is nu in balbezit. Manzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 5:0

31e minuut.
Petrusewicz kopt de bal weg. Cintezoi is nu in balbezit. Petrusewicz is nu in balbezit. Petrusewicz geeft een lange en hoge pass. Manzano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rychtr is nu in balbezit. Rychtr met een sublieme pass. Petrusewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrusewicz geeft een hoge lob. Manzano maakt een snoekduik en kopt de bal. Botezan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Gutiérrez speelt de bal door. Petrusewicz rent richting de bal. Petrusewicz passt de bal zonder na te denken. Manzano is nu in balbezit. Manzano schiet op doel. Botezan bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Petrusewicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 6:0

41e minuut.
Manzano heeft problemen om de bal te vangen. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano begaat een overtreding. Manzano krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez geeft een hoge lob. Cintezoi kopt de bal weg. Manzano is nu in balbezit. Manzano draait met de bal, schiet en ... Botezan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 19%, flcere 81%.
REAL STAR IASI - flcere 6:0

50e minuut.
Sas speelt de bal door. Daar is Petrusewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrusewicz passt de bal in één keer door. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano draait met de bal, schiet en ... Botezan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cunha Rego is nu in balbezit. Cunha Rego schiet op doel. Botezan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Petrusewicz heeft problemen om de bal te vangen. Petrusewicz probeert naar een medespeler te passen. Cunha Rego met een sublieme pass. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cervatiuc rent richting de bal. Cintezoi verovert de bal door een tackle van achteren. Cintezoi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Nicula rent richting de bal. Petrusewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Petrusewicz geeft een lange en hoge pass. Manzano heeft problemen om de bal te vangen. Manzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 7:0

56e minuut.
Cunha Rego rent richting de bal. Cunha Rego passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez speelt de bal door. Manzano is nu in balbezit. Manzano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Cervatiuc rent richting de bal. Cervatiuc geeft een hoge lob. Petrusewicz is nu in balbezit. Petrusewicz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha Rego is nu in balbezit. Cunha Rego passt de bal met de wreef. Manzano heeft problemen om de bal te vangen. Manzano draait met de bal, schiet en ... Botezan bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Gutiérrez neemt de hoekschop. Daar is Sas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi schiet op doel. Botezan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 8:0

62e minuut.
Botezan trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrusewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cunha Rego rent richting de bal. Cunha Rego geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Manzano rent richting de bal. Manzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 9:0

63e minuut.
Pistorello probeert naar een medespeler te passen. Cunha Rego heeft problemen om de bal te vangen. Cunha Rego geeft een hoge lob. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Rychtr passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cintezoi de bal. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi verovert de bal door een tackle van achteren. Cintezoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Manzano rent richting de bal. Manzano probeert naar een medespeler te passen. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi geeft de bal voor. Manzano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 10:0

70e minuut.
Cervatiuc geeft de bal voor. Pistorello kopt de bal weg. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Cintezoi maakt een snoekduik en kopt de bal. Botezan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gutiérrez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cintezoi is nu in balbezit. Cintezoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cunha Rego speelt de bal door. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cunha Rego passt de bal met de wreef. Petrusewicz rent richting de bal. Petrusewicz passt de bal met de wreef. Cintezoi rent richting de bal. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petrusewicz rent richting de bal. Petrusewicz geeft een hoge lob. Manzano rent richting de bal. Manzano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 11:0

76e minuut.
Manzano rent richting de bal. Manzano probeert naar een medespeler te passen. Cunha Rego speelt de bal door. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi draait met de bal, schiet en ... Botezan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 12:0

79e minuut.
Cervatiuc heeft problemen om de bal te vangen. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervatiuc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cintezoi raakt geblesseerd tijdens het duel. Cunha Rego legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pistorello is nu in balbezit. Pistorello probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez geeft de bal voor. Cintezoi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Petrusewicz met een snelle inworp. Duţă is nu in balbezit. Rychtr onderschept slim de pass. Rychtr geeft een hoge lob. Manzano geeft de bal voor. Botezan bokst de bal weg. Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Cintezoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintezoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 13:0

87e minuut.
Randa is nu in balbezit. Cintezoi verovert de bal door een tackle van achteren. Cintezoi met een sublieme pass. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Manzano schiet op doel. Paal!

89e minuut.
Gutiérrez neemt de hoekschop. Cervatiuc kopt de bal weg. Kopiński is nu in balbezit. Cunha Rego is nu in balbezit. Cunha Rego geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL STAR IASI - flcere 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL STAR IASI 9%, flcere 91%.
REAL STAR IASI - flcere 14:0