Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sguizzera FORZANAPOLI
5-3-2 Tactiek napoli3
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 62.6
goed Schieten uitstekend
solide Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
van de Kasteele kopt de bal weg. Mardan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Roselli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roselli geeft de bal voor. Nicoliţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sguizzera - FORZANAPOLI 0:1

6e minuut.
Inworp. Chudala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tovar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovar geeft een lange en hoge pass. Mościcki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Pöllinger met de inworp. Gacuś probeert naar een medespeler te passen. Keskoja rent richting de bal. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sguizzera - FORZANAPOLI 0:2

19e minuut.
Mardan speelt de bal door. Roselli heeft problemen om de bal te vangen. Roselli probeert naar een medespeler te passen. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pöllinger met de inworp. Gacuś rent richting de bal. Gacuś passt de bal zonder na te denken. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sguizzera - FORZANAPOLI 0:3

40e minuut.
Klungelig pakt Minotta de bal. Garlate bereikt de bal nog maar net als eerste. Garlate passt de bal in één keer door. Keskoja rent richting de bal. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
van de Kasteele passt de bal in één keer door. Renusz geeft een lange en hoge pass. Gacuś kopt de bal weg. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja schiet op doel. Nicoliţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sguizzera 63%, FORZANAPOLI 37%.
Sguizzera - FORZANAPOLI 0:3

51e minuut.
Minotta kopt de bal weg. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Danielczy de bal. Danielczy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Danielczy kopt de bal weg. Roselli rent richting de bal. Roselli passt de bal in één keer door. Keskoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sguizzera - FORZANAPOLI 0:4

62e minuut.
Garlate speelt de bal door. Gacuś is nu in balbezit. Gacuś passt de bal zonder na te denken. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Górnicz schiet op doel. Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Minotta geeft een lange en hoge pass. Danielczy kopt de bal weg. van de Kasteele probeert de bal met de borst te controleren. Mościcki is nu in balbezit. Mościcki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Daar is Danielczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górnicz verovert de bal door een tackle van achteren. Chudala maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Chudala moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Chudala schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicoliţă trapt de bal weg. Pöllinger rent richting de bal. Pöllinger geeft een lange en hoge pass. Keskoja maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Górnicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Raican de bal. Keskoja is nu in balbezit. Keskoja haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sguizzera - FORZANAPOLI 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sguizzera 68%, FORZANAPOLI 32%.
Sguizzera - FORZANAPOLI 0:5