Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dada`s Andrea`s fc
Qualrombodif Tactiek 4-3-3 prova
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
62.3 gemiddelde waardering 57.2
excellent Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Paşazadə geeft de bal voor. Gillet kopt de bal weg. Bustei rent richting de bal. Bustei geeft de bal voor. Strakatý maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Keller kopt de bal weg. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thul raakt geblesseerd tijdens het duel. Thul neemt de penalty, wat een uithaal! Kiepski bokst de bal weg.

22e minuut.
Strakatý is nu in balbezit. Piuhola probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Strakatý de bal onder controle te krijgen. Paşazadə is nu in balbezit. Paşazadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Paşazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Paşazadə met een sublieme pass. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Strakatý kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurczab de bal. Thul bereikt de bal nog maar net als eerste. Thul haalt uit met een fantastische trap. Kiepski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Andrea`s fc 1:0

45e minuut.
Gillet heeft problemen om de bal te vangen. Bustei verovert de bal door een tackle van achteren. Bustei probeert naar een medespeler te passen. Strakatý rent richting de bal. Strakatý schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dada`s 37%, Andrea`s fc 63%.
dada`s - Andrea`s fc 1:0

47e minuut.
Strakatý kopt de bal weg. Sękowski rent richting de bal. Met opzet legt Vînătoru zijn tegenspeler op de grond. Vînătoru krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Sękowski geeft de bal voor. Thul rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurczab. Kurczab krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Thul is nu in balbezit. Kurczab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thul is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thul neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kiepski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - Andrea`s fc 2:0

70e minuut.
Bustei passt de bal zonder na te denken. Sękowski rent richting de bal. Sękowski probeert naar een medespeler te passen. Strakatý rent richting de bal. Strakatý schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Fleury rent richting de bal. Fleury geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Strakatý stond buitenspel. Vînătoru maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bordabehere kopt de bal weg. Halczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gillet kopt de bal weg. Bustei kan de bal niet met de borst controleren. Bustei passt de bal met de wreef. Strakatý is nu in balbezit. Strakatý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dobrinoiu kopt de bal weg. Reks bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żwirek krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei passt de bal in één keer door. Strakatý is nu in balbezit. Sękowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sękowski schiet op doel. Kiepski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dada`s 36%, Andrea`s fc 64%.
dada`s - Andrea`s fc 2:0