Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc internazional Full House
P Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Svitlica rent richting de bal. Svitlica passt de bal met de wreef. Domachowski rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc internazional - Full House 1:0

7e minuut.
Daar is Svitlica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chulanau de bal. Chulanau draait met de bal, schiet en ... Frontiera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Jachacz geeft een lange en hoge pass. Stach kopt de bal weg. Parollo heeft problemen om de bal te vangen. Chulanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulanau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc internazional - Full House 2:0

13e minuut.
Svitlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulanau is nu in balbezit. Chulanau passt de bal in één keer door. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc internazional - Full House 3:0

14e minuut.
Domachowski passt de bal in één keer door. Stach rent richting de bal. Passatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulanau verovert de bal door een tackle van achteren. Chulanau draait met de bal, schiet en ... Frontiera bokst de bal weg. Daar is Taravello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domachowski rent richting de bal. Domachowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc internazional - Full House 4:0

20e minuut.
Voden passt de bal met de wreef. Svitlica is nu in balbezit. Svitlica passt de bal zonder na te denken. Chulanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulanau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc internazional - Full House 5:0

26e minuut.
García Monte geeft de bal voor. Svitlica probeert naar een medespeler te passen. Domachowski rent richting de bal. Domachowski schiet op doel. Frontiera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc internazional - Full House 6:0

34e minuut.
Voden speelt de bal door. García Monte bereikt de bal nog maar net als eerste. García Monte speelt de bal door. Domachowski is nu in balbezit. Domachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Svitlica rent richting de bal. Chulanau rent richting de bal. Svitlica is nu in balbezit. Chulanau bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulanau haalt uit met een fantastische trap. Frontiera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc internazional - Full House 7:0

43e minuut.
Jachacz geeft een hoge lob. Taravello heeft problemen om de bal te vangen. Chulanau rent richting de bal. Chulanau schiet op doel. Frontiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc internazional - Full House 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc internazional 29%, Full House 71%.
fc internazional - Full House 8:0

73e minuut.
Stach is nu in balbezit. Stach met een sublieme pass. Chulanau is nu in balbezit. Svitlica is nu in balbezit. Svitlica geeft een hoge lob. Frontiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Feliú komt het veld opgelopen. Stach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Feliú rent richting de bal. Feliú geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Voden met een sublieme pass. Mombelli rent richting de bal. Jachacz begaat een overtreding. Jachacz krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Jachacz met de inworp. Voden heeft problemen om de bal te vangen. Voden passt de bal met de wreef. Domachowski rent richting de bal. Domachowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stach met de inworp. Parollo rent richting de bal. Feliú verovert de bal door een tackle van achteren. Feliú probeert naar een medespeler te passen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Domachowski rent richting de bal. Domachowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc internazional - Full House 9:0

90e minuut.
Frontiera met een harde bal richting middenveld. Jachacz kopt de bal weg. Daar is Feliú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
fc internazional - Full House 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc internazional 29%, Full House 71%.
fc internazional - Full House 10:0