Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARMATA C.E.P. Udinese.Calcio
vanta ds Tactiek 343
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 23.9
adequate Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Binaggia verovert de bal door een tackle van achteren. Binaggia passt de bal met de wreef. Poppe is nu in balbezit. Poppe haalt uit met een fantastische trap. Telese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Udinese.Calcio 1:0

4e minuut.
Demouge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dibáczy speelt de bal door. Poppe is nu in balbezit. Poppe schiet op doel. Telese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Biancardi is nu in balbezit. Poppe verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazzara. Mazzara krijgt een gele kaart. Poppe raakt geblesseerd tijdens het duel. Wichrowski komt bij de bal en schiet. Telese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Udinese.Calcio 2:0

12e minuut.
Dibáczy kopt de bal weg. Mazzara heeft problemen om de bal te vangen. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Udinese.Calcio 3:0

21e minuut.
Bertossio rent richting de bal. Jaskółka verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskółka probeert naar een medespeler te passen. Poppe rent richting de bal. Poppe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Demouge kopt de bal weg. Jaskółka is nu in balbezit. Jaskółka geeft de bal voor. Wichrowski is nu in balbezit. Wichrowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Poppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy passt de bal in één keer door. Jaskółka rent richting de bal. Jaskółka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Poppe rent richting de bal. Ilardi is nu in balbezit. Poppe verovert de bal door een tackle van achteren. Poppe haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mazzara de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Telese bokst de bal weg.

33e minuut.
Demouge probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaskółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskółka passt de bal in één keer door. Poppe is nu in balbezit. Poppe draait met de bal, schiet en ... Telese bokst de bal weg.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wichrowski met de inworp. Poppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poppe schiet op doel. Telese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Udinese.Calcio 4:0

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Telese trapt de bal weg. Binaggia kopt de bal weg. Jaskółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskółka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dibáczy onderschept slim de pass. Dibáczy passt de bal zonder na te denken. Poppe is nu in balbezit. Poppe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Udinese.Calcio 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA C.E.P. 14%, Udinese.Calcio 86%.
ARMATA C.E.P. - Udinese.Calcio 5:0

47e minuut.
Poppe rent richting de bal. Poppe passt de bal zonder na te denken. Jaskółka rent richting de bal. Jaskółka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Udinese.Calcio 6:0

54e minuut.
Binaggia geeft een hoge lob. Poppe kopt de bal weg. Jaskółka is nu in balbezit. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy speelt de bal door. Telese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poppe is nu in balbezit. Poppe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Udinese.Calcio 7:0

58e minuut.
Demouge passt de bal met de wreef. Dibáczy met een sublieme pass. Poppe bereikt de bal nog maar net als eerste. Poppe draait met de bal, schiet en ... Telese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Udinese.Calcio 8:0

62e minuut.
Dibáczy onderschept slim de pass. Dibáczy speelt de bal door. Poppe heeft problemen om de bal te vangen. Poppe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARMATA C.E.P. - Udinese.Calcio 9:0

74e minuut.
Dumitraşcu-Popescu geeft de bal voor. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy passt de bal zonder na te denken. Poppe rent richting de bal. Poppe draait met de bal, schiet en ... Telese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ilardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poppe onderschept slim de pass. Poppe haalt uit met een fantastische trap. Telese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARMATA C.E.P. 30%, Udinese.Calcio 70%.
ARMATA C.E.P. - Udinese.Calcio 9:0