Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Movimento 5 Litri Farmaceuticos
43ala2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.4 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen average


5e minuut.
Dahmane speelt de bal door. Dorio is nu in balbezit. Dorio passt de bal zonder na te denken. Bonelli is nu in balbezit. Bonelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Messerschmidt probeert naar een medespeler te passen. Dahmane rent richting de bal. Dahmane probeert naar een medespeler te passen. Bonin rent richting de bal. Bonin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Palinck verovert de bal door een tackle van achteren. Palinck passt de bal met de wreef. Dorio is nu in balbezit. Dorio schiet op doel. Cartesio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Movimento 5 Litri - Farmaceuticos 1:0

14e minuut.
Bonomo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palinck met een snelle inworp. Daar is Messerschmidt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messerschmidt geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bonomo met een sublieme pass. Bonelli is nu in balbezit. Carpano probeert naar een medespeler te passen. Dorio rent richting de bal. Dorio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Palinck passt de bal met de wreef. Messerschmidt probeert de bal met de borst te controleren. Messerschmidt met een sublieme pass. Dorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dahmane onderschept slim de pass. Dahmane probeert naar een medespeler te passen. Bonin speelt de bal door. Dorio is nu in balbezit. Dorio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Movimento 5 Litri 27%, Farmaceuticos 73%.
Movimento 5 Litri - Farmaceuticos 1:0

53e minuut.
Dahmane met een sublieme pass. Bonelli heeft problemen om de bal te vangen. Bonelli probeert naar een medespeler te passen. Dorio is nu in balbezit. Dorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Bonelli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ricardo de bal. Dahmane met een sublieme pass. Klungelig pakt Dorio de bal. Dorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Movimento 5 Litri - Farmaceuticos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Movimento 5 Litri 34%, Farmaceuticos 66%.
Movimento 5 Litri - Farmaceuticos 2:0