Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scandalous Team LALAZIO
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 26.9
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen slecht


8e minuut.
Heinz verovert de bal door een tackle van achteren. Heinz speelt de bal door. Miętkiewicz speelt de bal door. Jachymczyk is nu in balbezit. Jachymczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scandalous Team - LALAZIO 1:0

16e minuut.
Miętkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miętkiewicz met een sublieme pass. Einard met een sublieme pass. Jachymczyk is nu in balbezit. Jachymczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scandalous Team - LALAZIO 2:0

18e minuut.
Cozzolino met de inworp. Mariconti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariconti geeft een hoge lob. Fusti is nu in balbezit. Fusti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Scandalous Team - LALAZIO 2:1

20e minuut.
Einard geeft een lange en hoge pass. Cozzolino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jachymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymczyk haalt uit met een fantastische trap. Biagioli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scandalous Team - LALAZIO 3:1

25e minuut.
Jachymczyk onderschept slim de pass. Miętkiewicz is nu in balbezit. Tricerri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miętkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Miętkiewicz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Scandalous Team - LALAZIO 4:1

26e minuut.
Miętkiewicz passt de bal in één keer door. Heinz rent richting de bal. Heinz passt de bal met de wreef. Jachymczyk is nu in balbezit. Jachymczyk schiet op doel. Biagioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Heinz is nu in balbezit. Heinz geeft de bal voor. Klungelig pakt Jachymczyk de bal. Jachymczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Filabozzi passt de bal met de wreef. Salinas rent richting de bal. Abbiento schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abbiento krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Heinz onderschept slim de pass. Heinz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jachymczyk de bal. Jachymczyk draait met de bal, schiet en ... Ipocoana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Heinz neemt de hoekschop. Coroneo kan de bal niet met de borst controleren. Menicozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroneo is nu in balbezit. Coroneo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Scandalous Team - LALAZIO 5:1

40e minuut.
Filabozzi probeert naar een medespeler te passen. Einard probeert naar een medespeler te passen. Jachymczyk rent richting de bal. Jachymczyk draait met de bal, schiet en ... Biagioli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scandalous Team - LALAZIO 6:1

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tricerri trapt de bal weg. Einard kopt de bal weg. Coroneo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroneo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scandalous Team 33%, LALAZIO 67%.
Scandalous Team - LALAZIO 6:1

51e minuut.
Brisson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cozzolino zijn tegenspeler op de grond. Cozzolino krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Coroneo geeft de bal voor. Ipocoana kopt de bal weg. Giambo speelt de bal door. Klungelig pakt Jachymczyk de bal. Jachymczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Abbiento met de inworp. Mariconti rent richting de bal. Mariconti met een sublieme pass. Mennoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mennoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Menicozzi geeft een lange en hoge pass. Gastaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Giambo zijn tegenspeler op de grond. Giambo krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Salinas is nu in balbezit. Abbiento onderschept slim de pass. Abbiento probeert naar een medespeler te passen. Fusti rent richting de bal. Fusti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klungelig pakt Einard de bal. Filabozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Filabozzi passt de bal in één keer door. Fusti rent richting de bal. Fusti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mariconti verovert de bal door een tackle van achteren. Mariconti passt de bal in één keer door. Brisson rent richting de bal. Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti draait met de bal, schiet en ... Fedoruk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Gastaldo passt de bal met de wreef. Mennoni rent richting de bal. Mennoni speelt de bal door. Fusti is nu in balbezit. Fusti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Brisson rent richting de bal. Brisson met een sublieme pass. Einard met een sublieme pass. Jachymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachymczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scandalous Team 43%, LALAZIO 57%.
Scandalous Team - LALAZIO 6:1