Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Renegade Sempre Orzo
CT Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 27.6
very good Schieten average
good Passen weak
average Verdedigen average


2e minuut.
Metelo met een sublieme pass. Radaljac bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Urbánszký rent richting de bal. Urbánszký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Renegade - Sempre Orzo 1:0

4e minuut.
Goloko passt de bal met de wreef. Urbánszký is nu in balbezit. Idda rent richting de bal. Urbánszký onderschept slim de pass. Urbánszký schiet op doel. Metelo bokst de bal weg. Piscopello is nu in balbezit. Piscopello geeft een lange en hoge pass. Urbánszký is nu in balbezit. Urbánszký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Renegade - Sempre Orzo 2:0

10e minuut.
Piscopello bereikt de bal nog maar net als eerste. Piscopello speelt de bal door. Urbánszký rent richting de bal. Urbánszký schiet op doel. Metelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Renegade - Sempre Orzo 3:0

14e minuut.
Méhész is nu in balbezit. Szymański speelt de bal door. Jágr bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbánszký verovert de bal door een tackle van achteren. Urbánszký draait met de bal, schiet en ... Metelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Goloko is nu in balbezit. Affenmann verovert de bal door een tackle van achteren. Affenmann met een sublieme pass. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Jágr geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méhész met de inworp. Radaljac geeft een lange en hoge pass. Urbánszký krijgt zijn hoofd ertegen. Metelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Affenmann speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Radaljac geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urbánszký springt en kopt de bal. Metelo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Batęga passt de bal zonder na te denken. Jágr rent richting de bal. Jágr met een sublieme pass. Affenmann is nu in balbezit. Affenmann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Goloko speelt de bal door. Urbánszký bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbánszký passt de bal in één keer door. Piscopello bereikt de bal nog maar net als eerste. Piscopello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Renegade - Sempre Orzo 4:0

44e minuut.
Affenmann geeft een hoge lob. Méhész rent richting de bal. Méhész passt de bal met de wreef. Piscopello is nu in balbezit. Piscopello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Renegade - Sempre Orzo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Renegade 35%, Sempre Orzo 65%.
Real Renegade - Sempre Orzo 5:0

46e minuut.
Batęga speelt de bal door. Méhész probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi probeert naar een medespeler te passen. Urbánszký is nu in balbezit. Urbánszký draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Urbánszký is nu in balbezit. Piscopello is nu in balbezit. Piscopello passt de bal met de wreef. Urbánszký bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbánszký draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Goloko is nu in balbezit. Goloko passt de bal met de wreef. Jágr is nu in balbezit. Urbánszký onderschept slim de pass. Urbánszký draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Renegade - Sempre Orzo 6:0

70e minuut.
Piţigoi geeft een hoge lob. Szymański geeft een lange en hoge pass. Daar is Barčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Batęga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Renegade - Sempre Orzo 6:1

76e minuut.
Piscopello passt de bal in één keer door. Urbánszký rent richting de bal. Jágr maakt een afschuwelijke overtreding. Jágr krijgt een gele kaart. Urbánszký raakt geblesseerd tijdens het duel. Piţigoi wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pantioras geeft een lange en hoge pass. Daar is Jágr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piţigoi speelt de bal door. Piscopello rent richting de bal. Piscopello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Szymański is nu in balbezit. Szymański passt de bal met de wreef. Jágr heeft problemen om de bal te vangen. Méhész onderschept slim de pass. Méhész geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Szymański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Affenmann is nu in balbezit. Batęga is nu in balbezit. Batęga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Renegade 46%, Sempre Orzo 54%.
Real Renegade - Sempre Orzo 6:1