Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Tronzo fc juventus piemonte
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 21.6
solide Schieten slecht
solide Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Panjalić is nu in balbezit. Panjalić geeft een hoge lob. Siccardo kopt de bal weg. Hernández rent richting de bal. Hernández schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Siccardo is nu in balbezit. Siccardo haalt uit met een fantastische trap. Petrozzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Vanini heeft problemen om de bal te vangen. Hernández rent richting de bal. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Siccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siccardo draait met de bal, schiet en ... Petrozzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petrozzi trapt de bal weg van het doel. Vella kopt de bal weg. Siccardo rent richting de bal. Siccardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Banasiuk kopt de bal weg. Kalthoff rent richting de bal. Kalthoff geeft de bal voor. Siccardo is nu in balbezit. Siccardo schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Partele kopt de bal weg. Grigorie geeft een hoge lob. Siccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siccardo draait met de bal, schiet en ... Petrozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Tronzo - fc juventus piemonte 1:0

34e minuut.
Luzzatto geeft de bal voor. Inworp. Kalthoff met de inworp. Hernández geeft de bal voor. Daar is Siccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siccardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Siccardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gambella speelt de bal door. Vanini is nu in balbezit. Hernández onderschept slim de pass. Hernández draait met de bal, schiet en ... Petrozzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Partele bereikt de bal nog maar net als eerste. Partele speelt de bal door. Siccardo is nu in balbezit. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Petrozzi trapt de bal weg van het doel. Panjalić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Siccardo de bal onder controle te krijgen. Siccardo haalt uit met een fantastische trap. Petrozzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Brandolani passt de bal met de wreef. Accardo rent richting de bal. Hibbert begaat een overtreding. Hibbert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Tronzo 22%, fc juventus piemonte 78%.
As Tronzo - fc juventus piemonte 1:0

52e minuut.
Banasiuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Siccardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siccardo schiet op doel. Luzzatto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petrozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
As Tronzo - fc juventus piemonte 2:0

54e minuut.
Siccardo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Espinosa komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kalthoff is nu in balbezit. Kalthoff geeft een hoge lob. Daar is Luzzatto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa haalt uit met een fantastische trap. Petrozzi bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kalthoff zal de hoekschop nemen. Espinosa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Tronzo - fc juventus piemonte 3:0

65e minuut.
Vanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Điệp verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Điệp passt de bal zonder na te denken. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hibbert is nu in balbezit. Hibbert probeert naar een medespeler te passen. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
As Tronzo - fc juventus piemonte 4:0

67e minuut.
Hernández onderschept slim de pass. Espinosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández is nu in balbezit. Hernández schiet op doel. Petrozzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Tronzo - fc juventus piemonte 5:0

70e minuut.
Kalthoff geeft een hoge lob. Cicciomessere is nu in balbezit. Espinosa onderschept slim de pass. Espinosa schiet op doel. Petrozzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Vanini geeft de bal voor. Banasiuk met een sublieme pass. Hibbert speelt de bal door. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Panjalić passt de bal in één keer door. Kalthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalthoff passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Espinosa de bal. Espinosa schiet op doel. Petrozzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Espinosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vella bereikt de bal nog maar net als eerste. Panjalić verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hibbert met een sublieme pass. Kalthoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalthoff probeert naar een medespeler te passen. Espinosa rent richting de bal. Espinosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Tronzo 19%, fc juventus piemonte 81%.
As Tronzo - fc juventus piemonte 5:0