Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S. Real Lazio 99 REAL COBRA 1970
4-3-3 evo2 Tactiek Diego3
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 23.9
very good Schieten weak
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Zahálka passt de bal met de wreef. Filipiak is nu in balbezit. Filipiak speelt de bal door. Pichler is nu in balbezit. Pichler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu passt de bal in één keer door. Schlosser speelt de bal door. Pichler is nu in balbezit. Pichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S. Real Lazio 99 - REAL COBRA 1970 1:0

8e minuut.
Arzu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenkey met de inworp. Garau is nu in balbezit. Garau geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Schlosser rent richting de bal. Schlosser speelt de bal door. Lotsij is nu in balbezit. Lotsij draait met de bal, schiet en ... Nola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S. Real Lazio 99 - REAL COBRA 1970 2:0

11e minuut.
Garau is nu in balbezit. Schlosser onderschept slim de pass. Schlosser passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pichler de bal. Pichler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Filipiak passt de bal in één keer door. Pichler is nu in balbezit. Delogu is nu in balbezit. Pichler onderschept slim de pass. Pichler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Zahálka kopt de bal weg. Lenkey heeft problemen om de bal te vangen. Pichler is nu in balbezit. Pichler draait met de bal, schiet en ... Delogu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nola trapt de bal weg van het doel. Schlosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarlato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Scarlato krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Cossaer speelt de bal door. Filipiak rent richting de bal. Filipiak passt de bal zonder na te denken. Pichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichler draait met de bal, schiet en ... Nola bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pulicelli is nu in balbezit. Condeescu is nu in balbezit. Condeescu passt de bal met de wreef. Pichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schlosser geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pichler is nu in balbezit. Pichler schiet op doel. Nola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S. Real Lazio 99 - REAL COBRA 1970 3:0

44e minuut.
Lotsij heeft problemen om de bal te vangen. Lotsij passt de bal zonder na te denken. Filipiak met een sublieme pass. Pichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S. Real Lazio 99 24%, REAL COBRA 1970 76%.
S.S. Real Lazio 99 - REAL COBRA 1970 3:0

46e minuut.
Lenkey passt de bal in één keer door. Delogu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Profeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Schlosser is nu in balbezit. Schlosser speelt de bal door. Pichler rent richting de bal. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Lotsij rent richting de bal. Lotsij geeft een lange en hoge pass. Daar is Scarlato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamy schiet op doel. De bal raakt de paal. Nola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S. Real Lazio 99 - REAL COBRA 1970 4:0

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Condeescu met de inworp. Filipiak geeft een lange en hoge pass. Pichler krijgt zijn hoofd ertegen. Nola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S. Real Lazio 99 - REAL COBRA 1970 5:0

63e minuut.
Lotsij is nu in balbezit. Lotsij met een sublieme pass. Pichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichler haalt uit met een fantastische trap. Nola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S. Real Lazio 99 - REAL COBRA 1970 6:0

64e minuut.
Lenkey kan de bal niet met de borst controleren. Lamy is nu in balbezit. Lamy speelt de bal door. Klungelig pakt Pichler de bal. Pichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S. Real Lazio 99 - REAL COBRA 1970 7:0

68e minuut.
Garau is nu in balbezit. Condeescu verovert de bal door een tackle van achteren. Condeescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Pichler de bal. Pichler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S. Real Lazio 99 - REAL COBRA 1970 8:0

71e minuut.
Folla bereikt de bal nog maar net als eerste. Cossaer onderschept slim de pass. Zahálka probeert naar een medespeler te passen. Pichler is nu in balbezit. Pichler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Delogu geeft een lange en hoge pass. Arzu is nu in balbezit. Arzu geeft een lange en hoge pass. Filipiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipiak draait met de bal, schiet en ... Nola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Filipiak probeert de bal aan de voet te houden. Zahálka is nu in balbezit. Zahálka speelt de bal door. Pichler heeft problemen om de bal te vangen. Pichler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S. Real Lazio 99 - REAL COBRA 1970 9:0

84e minuut.
Arzu rent richting de bal. Schlosser is nu in balbezit. Schlosser passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pichler de bal. Pichler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S. Real Lazio 99 19%, REAL COBRA 1970 81%.
S.S. Real Lazio 99 - REAL COBRA 1970 9:0