Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
il ballerino Bimmisti
442 ballerino Tactiek 343
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 17.1
very good Schieten unsatisfactory
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


4e minuut.
Fabrizi is nu in balbezit. Lo Zito verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Zito met een sublieme pass. van Geel heeft problemen om de bal te vangen. van Geel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zamieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Zamieniecki met een sublieme pass. Mańkowski speelt de bal door. van Geel rent richting de bal. van Geel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 1:0

10e minuut.
Lo Zito kopt de bal weg. Klungelig pakt Pettinaro de bal. van Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Geel draait met de bal, schiet en ... Lauricella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 2:0

13e minuut.
Mańkowski speelt de bal door. Gherghe rent richting de bal. Lo Zito met een sublieme pass. Lettieri is nu in balbezit. Lettieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Stencel kopt de bal weg. Pettinaro heeft problemen om de bal te vangen. Lettieri verovert de bal door een tackle van achteren. Lettieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 3:0

18e minuut.
Zamieniecki speelt de bal door. Daar is van Geel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Geel geeft een hoge lob. Daar is Lettieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lettieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 4:0

20e minuut.
Gagnor geeft de bal voor. Lo Zito speelt de bal door. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe geeft een lange en hoge pass. Lettieri rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Stencel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt van Geel de bal. Lo Zito is nu in balbezit. van Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Geel schiet op doel. Lauricella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Lunardello de bal. van Geel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 5:0

32e minuut.
Kurbašić geeft de bal voor. Stencel kan de bal niet met de borst controleren. Stencel passt de bal in één keer door. van Geel rent richting de bal. van Geel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Lo Zito onderschept slim de pass. Lo Zito probeert naar een medespeler te passen. Gherghe probeert naar een medespeler te passen. Lettieri is nu in balbezit. Lettieri schiet op doel. Lauricella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. van Geel rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 6:0

39e minuut.
van Geel kopt de bal weg. Roccati is nu in balbezit. Roccati passt de bal zonder na te denken. Mainas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mainas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lo Zito rent richting de bal. Lo Zito probeert naar een medespeler te passen. Lettieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 7:0

41e minuut.
Mainas is nu in balbezit. Stencel verovert de bal door een tackle van achteren. Stencel speelt de bal door. van Geel is nu in balbezit. van Geel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
van Geel verovert de bal door een tackle van achteren. van Geel passt de bal in één keer door. Lo Zito rent richting de bal. Lo Zito geeft een hoge lob. Lettieri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 21%, Bimmisti 79%.
il ballerino - Bimmisti 7:0

48e minuut.
Klungelig pakt Stencel de bal. Stencel passt de bal met de wreef. van Geel is nu in balbezit. van Geel draait met de bal, schiet en ... Lauricella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 8:0

51e minuut.
Carafoli geeft een lange en hoge pass. Zamieniecki is nu in balbezit. Zamieniecki geeft een hoge lob. Lettieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 9:0

58e minuut.
Meneghini heeft problemen om de bal te vangen. Lettieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettieri passt de bal in één keer door. van Geel rent richting de bal. van Geel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 10:0

60e minuut.
Daar is Lunardello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Geel rent richting de bal. van Geel schiet op doel. Pettinaro probeert de bal aan de voet te houden. Lauricella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Lauricella probeert naar een medespeler te passen. Mańkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Meneghini de bal. Lettieri rent richting de bal. Lettieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 11:0

67e minuut.
Kurbašić geeft een lange en hoge pass. Fabrizi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Geel is nu in balbezit. van Geel draait met de bal, schiet en ... Lauricella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Mainas kopt de bal weg. Gherghe heeft problemen om de bal te vangen. Lo Zito rent richting de bal. Lettieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lettieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 12:0

70e minuut.
Mainas passt de bal zonder na te denken. Lunardello is nu in balbezit. Lunardello passt de bal met de wreef. van Geel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Geel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 13:0

73e minuut.
Lo Zito is nu in balbezit. Lo Zito probeert naar een medespeler te passen. van Geel rent richting de bal. van Geel draait met de bal, schiet en ... Lauricella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 14:0

75e minuut.
Meneghini probeert naar een medespeler te passen. Lo Zito met een sublieme pass. van Geel is nu in balbezit. van Geel schiet op doel. Lauricella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 15:0

83e minuut.
Lo Zito is nu in balbezit. Lo Zito geeft de bal voor. Lettieri is nu in balbezit. Lettieri haalt uit met een fantastische trap. Lauricella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 16:0

87e minuut.
Zamieniecki geeft een hoge lob. Meneghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe verovert de bal door een tackle van achteren. Gherghe geeft een lange en hoge pass. van Geel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
il ballerino - Bimmisti 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: il ballerino 23%, Bimmisti 77%.
il ballerino - Bimmisti 17:0