Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 21:59
  • Bekerwedstrijd: Qualificazione
  • Stadion: Cino Cini
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10171
U.S.PortaNuova 1948 Nobili Guerrieri
Alex1 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
47 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 17.8
goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Fernández de bal. Fernández geeft een lange en hoge pass. Alametsä kopt de bal weg. Roidis is nu in balbezit. Roidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 1:0

3e minuut.
Carau speelt de bal door. Burgazzi rent richting de bal. Roidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 2:0

9e minuut.
Carpano passt de bal zonder na te denken. Reinert rent richting de bal. Reinert passt de bal zonder na te denken. Alametsä is nu in balbezit. Alametsä haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Reinert speelt de bal door. Fernández geeft een hoge lob. Roidis kopt de bal weg. Alametsä bereikt de bal nog maar net als eerste. Alametsä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fermani probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández passt de bal in één keer door. Alametsä bereikt de bal nog maar net als eerste. Alametsä draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Maffini passt de bal in één keer door. Carpano speelt de bal door. Fernández met een sublieme pass. Alametsä rent richting de bal. Alametsä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 3:0

23e minuut.
Reinert passt de bal in één keer door. Fernández speelt de bal door. Roidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roidis haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Alametsä onderschept slim de pass. Alametsä passt de bal in één keer door. Roidis rent richting de bal. Roidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 4:0

27e minuut.
Roidis verovert de bal door een tackle van achteren. Fermani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermani passt de bal met de wreef. Alametsä is nu in balbezit. Alametsä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fermani rent richting de bal. Fermani passt de bal zonder na te denken. Reinert speelt de bal door. Alametsä is nu in balbezit. Alametsä haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ribbisi met een harde bal richting middenveld. Reinert kopt de bal weg. Alametsä probeert naar een medespeler te passen. Roidis heeft problemen om de bal te vangen. Roidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ribbisi trapt de bal weg van het doel. Guazzoni kopt de bal weg. Roidis rent richting de bal. Roidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Reinert neemt de hoekschop. Angelino heeft problemen om de bal te vangen. Roidis rent richting de bal. Roidis draait met de bal, schiet en ... Ribbisi bokst de bal weg.

39e minuut.
Guazzoni rent richting de bal. Roidis onderschept slim de pass. Angelino rent richting de bal. Roidis verovert de bal door een tackle van achteren. Roidis geeft een hoge lob. Ribbisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 30%, Nobili Guerrieri 70%.
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 4:0

47e minuut.
Fernández zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fermani heeft problemen om de bal te vangen. Fermani met een sublieme pass. Alametsä bereikt de bal nog maar net als eerste. Alametsä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 5:0

49e minuut.
Carpano heeft problemen om de bal te vangen. Carpano passt de bal met de wreef. Alametsä is nu in balbezit. Alametsä haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 6:0

50e minuut.
Capaccioli komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Fermani met een sublieme pass. Capaccioli heeft problemen om de bal te vangen. Capaccioli passt de bal met de wreef. Roidis is nu in balbezit. Roidis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Ribbisi speelt de bal door. Fermani kopt de bal weg. Capaccioli heeft problemen om de bal te vangen. Roidis rent richting de bal. Roidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Roidis passt de bal met de wreef. Fernández met een sublieme pass. Fermani bereikt de bal nog maar net als eerste. Fermani geeft de bal voor. Roidis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ribbisi met een sublieme pass. Fermani kopt de bal weg. Capaccioli is nu in balbezit. Capaccioli draait met de bal, schiet en ... Ribbisi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Capaccioli probeert de bal met de borst te controleren. Angelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaccioli onderschept slim de pass. Capaccioli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 7:0

60e minuut.
Fermani probeert naar een medespeler te passen. Capaccioli is nu in balbezit. Falqui rent richting de bal. Capaccioli onderschept slim de pass. Capaccioli draait met de bal, schiet en ... Ribbisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luciano komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Aste onderschept slim de pass. Fermani verovert de bal door een tackle van achteren. Fermani met een sublieme pass. Roidis heeft problemen om de bal te vangen. Roidis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ribbisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Marulli heeft problemen om de bal te vangen. Roidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roidis geeft de bal voor. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 8:0

69e minuut.
Reinert geeft de bal voor. Capaccioli kopt de bal weg. Roidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Roidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 9:0

70e minuut.
Inworp. Lixandru komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Lixandru speelt de bal door. Fernández rent richting de bal. Fernández speelt de bal door. Daar is Capaccioli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capaccioli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Roidis kopt de bal weg. Capaccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaccioli passt de bal met de wreef. Roidis rent richting de bal. Roidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Roidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Falqui rent richting de bal. Lixandru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Capaccioli de bal. Capaccioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 10:0

77e minuut.
Reinert is nu in balbezit. Reinert met een sublieme pass. Capaccioli is nu in balbezit. Capaccioli draait met de bal, schiet en ... Ribbisi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 11:0

82e minuut.
Reinert met de inworp. Lixandru is nu in balbezit. Lixandru geeft een hoge lob. Capaccioli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 12:0

83e minuut.
Reinert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lixandru is nu in balbezit. Lixandru passt de bal in één keer door. Roidis is nu in balbezit. Roidis haalt uit met een fantastische trap. Ribbisi bokst de bal weg.

86e minuut.
Doeltrap. Burgazzi trapt de bal weg van het doel. Reinert kopt de bal weg. Roidis rent richting de bal. Roidis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Roidis heeft problemen om de bal te vangen. Maffini is nu in balbezit. Maffini passt de bal met de wreef. Capaccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capaccioli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Fernández speelt de bal door. Lixandru speelt de bal door. Reinert met een sublieme pass. Capaccioli rent richting de bal. Capaccioli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S.PortaNuova 1948 14%, Nobili Guerrieri 86%.
U.S.PortaNuova 1948 - Nobili Guerrieri 12:0