Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real cavalieri75 VAED F.C.
atuttogas Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 22.2
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


5e minuut.
Sądowicz geeft een lange en hoge pass. Kryvicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryvicki passt de bal in één keer door. Daar is Vascomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - VAED F.C. 1:0

12e minuut.
Sądowicz kopt de bal weg. Kryvicki heeft problemen om de bal te vangen. Kryvicki met een sublieme pass. Vascomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascomo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Sądowicz passt de bal zonder na te denken. Kryvicki rent richting de bal. Kryvicki passt de bal in één keer door. Degiovani rent richting de bal. Degiovani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hreško met een snelle inworp. Vascomo rent richting de bal. Vascomo passt de bal in één keer door. Degiovani is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kalmarski geeft een lange en hoge pass. Hreško bereikt de bal nog maar net als eerste. Hreško probeert naar een medespeler te passen. Degiovani rent richting de bal. Degiovani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Musumarra rent richting de bal. Musumarra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hreško zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kryvicki geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - VAED F.C. 2:0

29e minuut.
Klungelig pakt Hreško de bal. Hreško passt de bal zonder na te denken. Autiero is nu in balbezit. Vascomo rent richting de bal. Vascomo draait met de bal, schiet en ... Bagat bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Vascomo passt de bal met de wreef. Kryvicki is nu in balbezit. Kryvicki passt de bal zonder na te denken. Degiovani rent richting de bal. Degiovani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - VAED F.C. 3:0

33e minuut.
Conforti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kryvicki is nu in balbezit. Kryvicki passt de bal in één keer door. Vascomo rent richting de bal. Vascomo haalt uit met een fantastische trap. Bagat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Vascomo verovert de bal door een tackle van achteren. Vascomo passt de bal met de wreef. Degiovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Degiovani haalt uit met een fantastische trap. Bagat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - VAED F.C. 4:0

40e minuut.
Hreško rent richting de bal. Hreško probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Degiovani de bal. Degiovani passt de bal met de wreef. Vascomo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bagat met een sublieme pass. Kryvicki probeert de bal met de borst te controleren. Utzeri maakt een afschuwelijke overtreding. Utzeri is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 27%, VAED F.C. 73%.
Real cavalieri75 - VAED F.C. 4:0

46e minuut.
Solomon komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Alieri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalmarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kryvicki geeft een hoge lob. Vascomo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - VAED F.C. 5:0

51e minuut.
Alieri rent richting de bal. Alieri geeft de bal voor. Kalmarski kopt de bal weg. Daar is Kryvicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kryvicki probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Andreiescu passt de bal in één keer door. Daar is Hreško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hreško speelt de bal door. Daar is Vascomo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascomo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kalmarski passt de bal in één keer door. da Silva Barbosa bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Barbosa met een sublieme pass. Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hreško passt de bal met de wreef. Vascomo is nu in balbezit. Vascomo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Solomon de bal. Solomon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real cavalieri75 - VAED F.C. 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real cavalieri75 32%, VAED F.C. 68%.
Real cavalieri75 - VAED F.C. 6:0