Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
No Limits Ancona Calcio 1905
kiko Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 17
matig Schieten waardeloos
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


4e minuut.
Pool rent richting de bal. Pool haalt uit met een fantastische trap. Vicilla kan de bal niet met de borst controleren. Pool rent richting de bal. Pool schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
No Limits - Ancona Calcio 1905 1:0

6e minuut.
Rauterberg rent richting de bal. Rauterberg geeft een lange en hoge pass. Daar is Gaggegi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pool rent richting de bal. Pool haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu passt de bal zonder na te denken. Vicilla rent richting de bal. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gulyák kopt de bal weg. Di Pratola bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pratola passt de bal zonder na te denken. Gulyák is nu in balbezit. Gulyák geeft een hoge lob. Tamborini bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pool passt de bal met de wreef. Di Pratola heeft problemen om de bal te vangen. Di Pratola speelt de bal door. Vicilla is nu in balbezit. Vicilla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tamborini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Vicilla verovert de bal door een tackle van achteren. Vicilla geeft de bal voor. Daar is Pool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pool draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gaggegi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
No Limits - Ancona Calcio 1905 2:0

32e minuut.
Vicilla met een sublieme pass. Pool rent richting de bal. Baldessarri maakt een afschuwelijke overtreding. Baldessarri krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gulyák bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulyák speelt de bal door. Di Pratola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicilla geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Di Pratola passt de bal met de wreef. Vicilla is nu in balbezit. Vicilla passt de bal zonder na te denken. Pool rent richting de bal. Pool schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool passt de bal met de wreef. Vicilla is nu in balbezit. Vicilla haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morganti de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Klungelig pakt Balocchi de bal. Pool is nu in balbezit. Vicilla rent richting de bal. Vicilla draait met de bal, schiet en ... Tamborini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Limits 19%, Ancona Calcio 1905 81%.
No Limits - Ancona Calcio 1905 2:0

49e minuut.
Vicilla is nu in balbezit. Pool rent richting de bal. Vicilla rent richting de bal. Pool rent richting de bal. Pool haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Di Pratola rent richting de bal. Di Pratola geeft de bal voor. Daar is Vicilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu geeft een lange en hoge pass. Morganti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicilla verovert de bal door een tackle van achteren. Vicilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Calcagnini komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Pool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morganti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pool onderschept slim de pass. Vicilla rent richting de bal. Vicilla haalt uit met een fantastische trap. Tamborini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Gaggegi geeft een hoge lob. Gulyák kopt de bal weg. Rauterberg geeft een hoge lob. Mangiapane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Clondescu met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pool rent richting de bal. Pool draait met de bal, schiet en ... Gaggegi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No Limits - Ancona Calcio 1905 3:0

79e minuut.
Rauterberg is nu in balbezit. Rauterberg geeft de bal voor. Morganti heeft problemen om de bal te vangen. Rauterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauterberg geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gulyák geeft een lange en hoge pass. Baldessarri speelt de bal door. Pool bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rauterberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tamborini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pool springt en kopt de bal. Tamborini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
No Limits - Ancona Calcio 1905 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: No Limits 13%, Ancona Calcio 1905 87%.
No Limits - Ancona Calcio 1905 4:0