Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alfa f.c. Dragonss
mediana Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
44 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 18.1
zeer goed Schieten slecht
solide Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Fonte rent richting de bal. Fonte geeft een hoge lob. Valge speelt de bal door. Hinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinić draait met de bal, schiet en ... Mengacci bokst de bal weg.

5e minuut.
Dendrinos kopt de bal weg. Chiotis heeft problemen om de bal te vangen. Fonte is nu in balbezit. Chiotis onderschept slim de pass. Chiotis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Corbea passt de bal zonder na te denken. Dendrinos is nu in balbezit. Dendrinos passt de bal met de wreef. Chiotis is nu in balbezit. Chiotis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa f.c. - Dragonss 1:0

9e minuut.
Corbea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nistorescu speelt de bal door. Chiotis is nu in balbezit. Chiotis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa f.c. - Dragonss 2:0

14e minuut.
Corbea rent richting de bal. Corbea geeft een hoge lob. Razzo heeft problemen om de bal te vangen. Chiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotis schiet op doel. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Kober rent richting de bal. Kober geeft een hoge lob. Perat controleert de bal met de borst. Hinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinić schiet op doel. Mengacci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu speelt de bal door. Corbea speelt de bal door. Daar is Hinić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hinić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Dendrinos probeert naar een medespeler te passen. Chiotis rent richting de bal. Chiotis haalt uit met een fantastische trap. Razzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mengacci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa f.c. - Dragonss 3:0

23e minuut.
Doeltrap. Mengacci trapt de bal weg. Nistorescu kopt de bal weg. Hinić is nu in balbezit. Hinić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa f.c. - Dragonss 4:0

28e minuut.
Kuljača bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuljača geeft een hoge lob. Saladino heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Corbea zal de hoekschop nemen. Mengacci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Dendrinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nistorescu is nu in balbezit. Nistorescu met een sublieme pass. Chiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa f.c. - Dragonss 5:0

37e minuut.
Hinić rent richting de bal. Hinić probeert naar een medespeler te passen. Chiotis rent richting de bal. Chiotis schiet op doel. Mengacci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa f.c. - Dragonss 6:0

41e minuut.
Dendrinos onderschept slim de pass. Dendrinos passt de bal met de wreef. Chiotis is nu in balbezit. Hinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Mengacci trapt de bal weg. Nistorescu kopt de bal weg. Chiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nistorescu rent richting de bal. Daar is Nistorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nistorescu met een sublieme pass. Hinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa f.c. 27%, Dragonss 73%.
Alfa f.c. - Dragonss 6:0

51e minuut.
Razzo geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dendrinos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chiotis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa f.c. - Dragonss 7:0

53e minuut.
Włodarczyk rent richting de bal. Włodarczyk geeft een lange en hoge pass. Dainesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chiotis rent richting de bal. Chiotis draait met de bal, schiet en ... Mengacci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Hinić is nu in balbezit. Fonte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bogunović komt het veld opgelopen. Kożukar komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Dainesi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corbea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Nistorescu de bal. Nistorescu geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Tarenzi rent richting de bal. Tarenzi probeert naar een medespeler te passen. Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunović verovert de bal door een tackle van achteren. Bogunović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa f.c. - Dragonss 8:0

60e minuut.
Chiotis is nu in balbezit. Bogunović speelt de bal door. Nistorescu kan de bal niet met de borst controleren. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotis haalt uit met een fantastische trap. Mengacci maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa f.c. - Dragonss 9:0

66e minuut.
Bogunović heeft problemen om de bal te vangen. Bogunović passt de bal met de wreef. Chiotis is nu in balbezit. Chiotis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa f.c. - Dragonss 10:0

68e minuut.
Addatio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fossaceca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogunović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dendrinos zal de hoekschop nemen. Bogunović rent richting de bal. Bogunović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mengacci trapt de bal weg van het doel. Nistorescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bogunović de bal. Bogunović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Corbea passt de bal zonder na te denken. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović passt de bal in één keer door. Chiotis is nu in balbezit. Chiotis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Corbea kopt de bal weg. Chiotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogunović rent richting de bal. Klungelig pakt Bogunović de bal. Bogunović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Nistorescu kopt de bal weg. Chiotis rent richting de bal. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alfa f.c. - Dragonss 11:0

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mengacci trapt de bal weg van het doel. Dendrinos kopt de bal weg. Bogunović is nu in balbezit. Bogunović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chiotis is nu in balbezit. Chiotis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alfa f.c. 17%, Dragonss 83%.
Alfa f.c. - Dragonss 11:0