Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceratus Fovea
boom Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
19% Spel op eigen helft 81%
33 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 19.6
solid Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen poor


5e minuut.
Morellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Morellato geeft een hoge lob. Coposu probeert de bal aan de voet te houden. López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Peñafiel is nu in balbezit. Bregni probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peñafiel neemt de hoekschop. Semrau geeft een lange en hoge pass. Ghigna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coposu is nu in balbezit. Coposu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 1:0

15e minuut.
Ajata is nu in balbezit. Ajata geeft de bal voor. Pukkila kopt de bal weg. Coposu rent richting de bal. Coposu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Santagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Donkov onderschept slim de pass. Donkov geeft de bal voor. Ajata kopt de bal weg. Pukkila geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 2:0

22e minuut.
Ajata geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sposini de bal. Semrau rent richting de bal. Semrau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 3:0

24e minuut.
Peñafiel rent richting de bal. Sposini is nu in balbezit. Peñafiel verovert de bal door een tackle van achteren. Peñafiel geeft een hoge lob. Semrau springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Santagostino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukkila onderschept slim de pass. Pukkila passt de bal met de wreef. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Piseri met een sublieme pass. Pukkila rent richting de bal. Pukkila met een sublieme pass. Coposu is nu in balbezit. Coposu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dossi heeft problemen om de bal te vangen. López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano passt de bal met de wreef. Coposu is nu in balbezit. Coposu draait met de bal, schiet en ... Ghigna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Pukkila rent richting de bal. Pukkila passt de bal in één keer door. Daar is Venturino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coposu rent richting de bal. Coposu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 4:0

38e minuut.
Peñafiel verovert de bal door een tackle van achteren. Peñafiel geeft de bal voor. Morellato kopt de bal weg. Semrau heeft problemen om de bal te vangen. Semrau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 5:0

41e minuut.
Ajata geeft een lange en hoge pass. López Ruano kopt de bal weg. Pukkila is nu in balbezit. Pukkila geeft een lange en hoge pass. Semrau krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 6:0

43e minuut.
López Ruano met een sublieme pass. Semrau is nu in balbezit. López Ruano is nu in balbezit. Semrau rent richting de bal. Semrau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 13%, Fovea 87%.
vinceratus - Fovea 7:0

47e minuut.
Peñafiel rent richting de bal. Peñafiel geeft een hoge lob. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu draait met de bal, schiet en ... Ghigna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 8:0

50e minuut.
Peñafiel met een snelle inworp. Semrau controleert de bal met de borst. Semrau geeft een hoge lob. Coposu is nu in balbezit. Coposu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 9:0

56e minuut.
Ajata met een sublieme pass. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena met een sublieme pass. Coposu is nu in balbezit. Coposu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 10:0

58e minuut.
Peñafiel met de inworp. Ajata is nu in balbezit. Ajata met een sublieme pass. Semrau is nu in balbezit. Semrau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Coposu kopt de bal weg. Daar is López Ruano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semrau is nu in balbezit. Semrau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 11:0

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ghigna niet meer kan verder spelen. Robertone komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ajata speelt de bal door. Pukkila rent richting de bal. Pukkila probeert naar een medespeler te passen. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Fovea 12:0

81e minuut.
Ajata geeft een lange en hoge pass. Semrau rent richting de bal. Semrau passt de bal met de wreef. Daar is Coposu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coposu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bregni probeert de bal aan de voet te houden. Galinho rent richting de bal. Galinho geeft een lange en hoge pass. Semrau is nu in balbezit. Semrau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 25%, Fovea 75%.
vinceratus - Fovea 12:0