Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGOCAP AEGILIUM
prova442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 21
excellent Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Frattini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolabella is nu in balbezit. Rašeta onderschept slim de pass. Rašeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - AEGILIUM 1:0

6e minuut.
Albergo verovert de bal door een tackle van achteren. Frattini verovert de bal door een tackle van achteren. Frattini passt de bal met de wreef. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş passt de bal in één keer door. Filippeschi probeert naar een medespeler te passen. Gurău is nu in balbezit. Gurău draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Filippeschi met een sublieme pass. Frattini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Albergo de bal. Rašeta onderschept slim de pass. Rašeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rossello geeft de bal voor. Muntenuş met een sublieme pass. Frattini is nu in balbezit. Frattini met een sublieme pass. Rašeta met een sublieme pass. Notararigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Rašeta rent richting de bal. Daar is Rašeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andideri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rašeta raakt geblesseerd tijdens het duel. Rašeta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Rybicki probeert naar een medespeler te passen. De Vita speelt de bal door. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta haalt uit met een fantastische trap. Notararigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - AEGILIUM 2:0

20e minuut.
Barbari is nu in balbezit. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbari rent richting de bal. Gurău verovert de bal door een tackle van achteren. Gurău passt de bal met de wreef. Notararigo bokst de bal weg.

23e minuut.
Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki passt de bal met de wreef. De Vita probeert naar een medespeler te passen. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Andideri de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Filippeschi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gurău rent richting de bal. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Notararigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - AEGILIUM 3:0

29e minuut.
Rybicki met een sublieme pass. Filippeschi is nu in balbezit. Filippeschi speelt de bal door. Rašeta is nu in balbezit. Rašeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Della Valentina geeft de bal voor. Gurău probeert de bal met de borst te controleren. Rašeta rent richting de bal. Rašeta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Gurău is nu in balbezit. De Vita is nu in balbezit. De Vita speelt de bal door. Rašeta rent richting de bal. Rašeta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rybicki rent richting de bal. Rybicki passt de bal met de wreef. De Vita bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Rašeta haalt uit met een fantastische trap. Notararigo met een sublieme pass. Frattini kopt de bal weg. Rašeta rent richting de bal. Rašeta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rybicki geeft een hoge lob. Albergo probeert naar een medespeler te passen. Rybicki speelt de bal door. Gurău rent richting de bal. Gurău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 22%, AEGILIUM 78%.
DRAGOCAP - AEGILIUM 3:0

47e minuut.
Rybicki speelt de bal door. Rašeta is nu in balbezit. De Vita met een sublieme pass. Gurău is nu in balbezit. Gurău draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki passt de bal zonder na te denken. Frattini speelt de bal door. Klungelig pakt Rašeta de bal. Rašeta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - AEGILIUM 4:0

52e minuut.
Gurău verovert de bal door een tackle van achteren. Della Valentina rent richting de bal. Gurău verovert de bal door een tackle van achteren. Gurău schiet op doel. Notararigo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Rašeta rent richting de bal. Rašeta schiet op doel. Na een snelle pass probeert Andideri de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta geeft een lange en hoge pass. Gurău heeft problemen om de bal te vangen. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Della Valentina probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - AEGILIUM 5:0

56e minuut.
Della Valentina geeft een lange en hoge pass. Inworp. Filippeschi met de inworp. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Notararigo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gurău geeft de bal voor. Daar is Rašeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rašeta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - AEGILIUM 6:0

61e minuut.
Frattini rent richting de bal. Frattini passt de bal zonder na te denken. De Vita met een sublieme pass. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - AEGILIUM 7:0

65e minuut.
Hoàng Quý geeft de bal voor. Gurău kopt de bal weg. Gurău rent richting de bal. Gurău schiet op doel. Notararigo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - AEGILIUM 8:0

72e minuut.
Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Frattini is nu in balbezit. Frattini passt de bal met de wreef. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rybicki kopt de bal weg. De Vita rent richting de bal. De Vita probeert naar een medespeler te passen. Rašeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rašeta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Andideri trapt de bal weg van het doel. Rybicki kopt de bal weg. Della Valentina kan de bal niet met de borst controleren. Gurău is nu in balbezit. Gurău schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rašeta rent richting de bal. Rašeta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - AEGILIUM 9:0

82e minuut.
Rossello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossello passt de bal zonder na te denken. Della Valentina is nu in balbezit. Rašeta onderschept slim de pass. Rašeta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Albergo is nu in balbezit. Frattini onderschept slim de pass. Frattini passt de bal zonder na te denken. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău schiet op doel. Notararigo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki passt de bal zonder na te denken. Rašeta rent richting de bal. Rašeta schiet op doel. Andideri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 14%, AEGILIUM 86%.
DRAGOCAP - AEGILIUM 9:0