Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fantachicca Real Verza
tutti dietro Tactiek Verza D
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 31.9
very good Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen weak


12e minuut.
Farnesi probeert naar een medespeler te passen. Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuloso geeft een lange en hoge pass. D`Arcangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. D`Arcangelo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Yuanpei kopt de bal weg. Molvær is nu in balbezit. Molvær passt de bal in één keer door. D`Arcangelo is nu in balbezit. D`Arcangelo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Taveri speelt de bal door. Nora bereikt de bal nog maar net als eerste. Nora passt de bal in één keer door. Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Leuci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Verpecz trapt de bal weg van het doel. Fabuloso kopt de bal weg. Leopardi heeft problemen om de bal te vangen. Molvær is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Fabuloso rent richting de bal. Fabuloso passt de bal in één keer door. D`Arcangelo is nu in balbezit. D`Arcangelo draait met de bal, schiet en ... Avanzati werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Nybakken is nu in balbezit. Nybakken haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Pirovini rent richting de bal. Fabuloso onderschept slim de pass. Fabuloso passt de bal zonder na te denken. D`Arcangelo is nu in balbezit. D`Arcangelo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fantachicca - Real Verza 1:0

44e minuut.
D`Arcangelo speelt de bal door. Nybakken is nu in balbezit. Nybakken passt de bal in één keer door. D`Arcangelo is nu in balbezit. D`Arcangelo schiet op doel. Avanzati probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantachicca - Real Verza 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantachicca 36%, Real Verza 64%.
Fantachicca - Real Verza 2:0

47e minuut.
Rezende probeert naar een medespeler te passen. Nybakken is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Iacoe. Iacoe krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Farnesi kopt de bal weg. Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuloso passt de bal zonder na te denken. Daar is Rezende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rezende draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Leopardi geeft de bal voor. Daar is Fabuloso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabuloso speelt de bal door. Nybakken rent richting de bal. Nybakken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. D`Arcangelo is nu in balbezit. D`Arcangelo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fantachicca - Real Verza 3:0

59e minuut.
Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nora. Fabuloso raakt geblesseerd tijdens het duel. Sampedro Bernardo met een snel genomen vrije trap. Nybakken bereikt de bal nog maar net als eerste. Nybakken draait met de bal, schiet en ... Avanzati bokst de bal weg. Nybakken krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pirovini geeft de bal voor. Inworp. Škoti met de inworp. Nybakken bereikt de bal nog maar net als eerste. Nybakken geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Škoti geeft de bal voor. Klungelig pakt Farnesi de bal. D`Arcangelo rent richting de bal. D`Arcangelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fantachicca - Real Verza 4:0

69e minuut.
D`Arcangelo onderschept slim de pass. D`Arcangelo geeft een lange en hoge pass. Toninelli heeft problemen om de bal te vangen. Rezende bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezende draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Farnesi de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Fabuloso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Nybakken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iacoe onderschept slim de pass. Fabuloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuloso geeft de bal voor. Avanzati bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fabuloso neemt de hoekschop. D`Arcangelo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fantachicca 25%, Real Verza 75%.
Fantachicca - Real Verza 4:0