Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RONCADALLAS salernum
roncadallas Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 19.7
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kubica met een snelle inworp. Weber probeert naar een medespeler te passen. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno haalt uit met een fantastische trap. Demarchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - salernum 1:0

6e minuut.
Kubica met de inworp. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber geeft een lange en hoge pass. Skøien is nu in balbezit. Skøien draait met de bal, schiet en ... Demarchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Filogamo de bal onder controle te krijgen. Frýdlantský is nu in balbezit. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - salernum 2:0

11e minuut.
Kubica geeft de bal voor. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský passt de bal met de wreef. Daperno rent richting de bal. Daperno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - salernum 3:0

12e minuut.
Naitana is nu in balbezit. Kubica onderschept slim de pass. Kubica speelt de bal door. Daperno rent richting de bal. Daperno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Skøien kan de bal niet met de borst controleren. Skøien met een sublieme pass. Kanakis speelt de bal door. Klungelig pakt Frýdlantský de bal. Frýdlantský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Castagnelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský passt de bal met de wreef. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - salernum 4:0

16e minuut.
Ciaralli rent richting de bal. Frýdlantský rent richting de bal. Ciaralli maakt een afschuwelijke overtreding. Ciaralli krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Filogamo de bal. Weber rent richting de bal. Weber passt de bal met de wreef. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Weber probeert naar een medespeler te passen. Skøien bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber geeft een hoge lob. Daperno is nu in balbezit. Daperno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno is nu in balbezit. Frýdlantský is nu in balbezit. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Kubica onderschept slim de pass. Kanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanakis speelt de bal door. Daperno is nu in balbezit. Daperno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Castagnelli kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skøien met de inworp. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Santagata is nu in balbezit. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber passt de bal met de wreef. Kubica is nu in balbezit. Kubica haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Santagata is nu in balbezit. Kubica verovert de bal door een tackle van achteren. Kubica passt de bal met de wreef. Daperno rent richting de bal. Daperno haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - salernum 5:0

36e minuut.
Skøien is nu in balbezit. Skøien met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Weber de bal onder controle te krijgen. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... Demarchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Daar is Kanakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanakis met een sublieme pass. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno draait met de bal, schiet en ... Demarchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - salernum 6:0

44e minuut.
Filogamo speelt de bal door. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber passt de bal in één keer door. Daar is Daperno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daperno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - salernum 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 15%, salernum 85%.
RONCADALLAS - salernum 7:0

59e minuut.
Kanakis speelt de bal door. Klungelig pakt Frýdlantský de bal. Filogamo is nu in balbezit. Kanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kanakis geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daperno is nu in balbezit. Daperno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - salernum 8:0

60e minuut.
Naitana geeft een hoge lob. Socorro geeft de bal voor. Daperno kopt de bal weg. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Skøien is nu in balbezit. Skøien geeft een lange en hoge pass. Demarchi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - salernum 9:0

66e minuut.
Skøien passt de bal zonder na te denken. Kanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanakis probeert naar een medespeler te passen. Daperno bereikt de bal nog maar net als eerste. Daperno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - salernum 10:0

71e minuut.
Filogamo is nu in balbezit. Weber verovert de bal door een tackle van achteren. Weber speelt de bal door. Frýdlantský is nu in balbezit. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Basilicata is nu in balbezit. Kanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kanakis speelt de bal door. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Santagata is nu in balbezit. Kanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Kanakis probeert naar een medespeler te passen. Daperno is nu in balbezit. Daperno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Demarchi trapt de bal weg. Skøien kopt de bal weg. Frýdlantský bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RONCADALLAS - salernum 11:0

79e minuut.
Castagnelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanakis onderschept slim de pass. Kanakis speelt de bal door. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ciaralli is nu in balbezit. Skøien verovert de bal door een tackle van achteren. Skøien geeft de bal voor. Daperno is nu in balbezit. Daperno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Skøien verovert de bal door een tackle van achteren. Skøien geeft de bal voor. Daar is Daperno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frýdlantský rent richting de bal. Frýdlantský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RONCADALLAS 19%, salernum 81%.
RONCADALLAS - salernum 11:0