Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WLAFIFA Jesolo
343 Tactiek 442
65% Balbezit 35%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 18.7
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Sanzo is nu in balbezit. Sanzo passt de bal in één keer door. Maidana met een sublieme pass. Bolimowski geeft de bal voor. Di Fante bokst de bal weg. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Jesolo 1:0

12e minuut.
Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo passt de bal zonder na te denken. Bolimowski probeert naar een medespeler te passen. Macovei rent richting de bal. Macovei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Jesolo 2:0

19e minuut.
Sanzo rent richting de bal. Sanzo geeft een lange en hoge pass. Bolimowski heeft problemen om de bal te vangen. Bolimowski geeft een hoge lob. Daar is Macovei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Jesolo 3:0

21e minuut.
Bolimowski speelt de bal door. Sanzo rent richting de bal. Sanzo passt de bal in één keer door. Macovei is nu in balbezit. Macovei haalt uit met een fantastische trap. Di Fante bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Cortázar kopt de bal weg. Bolimowski speelt de bal door. Macovei heeft problemen om de bal te vangen. Macovei draait met de bal, schiet en ... Di Fante maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Jesolo 4:0

25e minuut.
Gałus geeft de bal voor. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft de bal voor. Daar is Macovei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macovei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Jesolo 5:0

32e minuut.
Macovei geeft een lange en hoge pass. Bolimowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Ascione de bal. Sanzo rent richting de bal. Sanzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Maidana probeert de bal aan de voet te houden. Macovei is nu in balbezit. Macovei passt de bal zonder na te denken. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Jesolo 6:0

36e minuut.
Laviano met de inworp. Gałus is nu in balbezit. Gałus met een sublieme pass. Macovei heeft problemen om de bal te vangen. Macovei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo speelt de bal door. Saporito bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Maidana passt de bal zonder na te denken. Daar is Manfredi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfredi passt de bal zonder na te denken. Macovei is nu in balbezit. Macovei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Jesolo 7:0

44e minuut.
Mazzarelli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ratta de bal. Ayala verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WLAFIFA 31%, Jesolo 69%.
WLAFIFA - Jesolo 7:0

49e minuut.
Ratta geeft een hoge lob. Daar is Calcagnino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortázar geeft de bal voor. Macovei is nu in balbezit. Macovei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sanzo verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzo passt de bal zonder na te denken. Macovei is nu in balbezit. Macovei draait met de bal, schiet en ... Di Fante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Jesolo 8:0

53e minuut.
Cortázar met een sublieme pass. Sanzo is nu in balbezit. Ascione rent richting de bal. Sanzo verovert de bal door een tackle van achteren. Sanzo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Di Fante trapt de bal weg. Maidana kopt de bal weg. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei rent richting de bal. Macovei schiet op doel. Di Fante verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ratta geeft de bal voor. Laviano kopt de bal weg. Gałus is nu in balbezit. Gałus geeft de bal voor. Klungelig pakt Saporito de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gałus kopt de bal weg. Ascione bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei onderschept slim de pass. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Jesolo 9:0

70e minuut.
Manfredi rent richting de bal. Manfredi passt de bal zonder na te denken. Macovei is nu in balbezit. Macovei draait met de bal, schiet en ... Di Fante werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Jesolo 10:0

71e minuut.
Bolimowski passt de bal met de wreef. Ayala heeft problemen om de bal te vangen. Ayala geeft een lange en hoge pass. Macovei is nu in balbezit. Macovei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Maidana passt de bal zonder na te denken. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski geeft de bal voor. Macovei is nu in balbezit. Macovei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Saporito trapt de bal weg. Maidana kopt de bal weg. Daar is Macovei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macovei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Sanzo geeft de bal voor. Ardovino probeert de bal met de borst te controleren. Macovei rent richting de bal. Macovei schiet op doel. Ardovino probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WLAFIFA - Jesolo 11:0

82e minuut.
Gałus kopt de bal weg. Laviano heeft problemen om de bal te vangen. Sanzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzo geeft een lange en hoge pass. Macovei krijgt zijn hoofd ertegen. Di Fante probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Maidana rent richting de bal. Maidana probeert naar een medespeler te passen. Bolimowski speelt de bal door. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Saporito kopt de bal weg. Klungelig pakt Gałus de bal. Gałus speelt de bal door. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WLAFIFA 8%, Jesolo 92%.
WLAFIFA - Jesolo 11:0