Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
a.s. fuorirosa FortitudoIM
kalinifta Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 22.8
adequate Schieten poor
weak Passen average
average Verdedigen weak


3e minuut.
Diverio is nu in balbezit. Diverio probeert naar een medespeler te passen. Bizzarro rent richting de bal. Finotti rent richting de bal. Finotti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Jirák heeft problemen om de bal te vangen. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro passt de bal met de wreef. Finotti rent richting de bal. Finotti draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvaneschi onderschept slim de pass. Daveri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daveri krijgt een gele kaart.

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brusasco trapt de bal weg van het doel. Forrez kopt de bal weg. Jirák heeft problemen om de bal te vangen. Jirák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - FortitudoIM 1:0

23e minuut.
Diverio onderschept slim de pass. Belmonte geeft een lange en hoge pass. Micele probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Finotti rent richting de bal. Finotti geeft een lange en hoge pass. Daar is Jirák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - FortitudoIM 2:0

33e minuut.
Agnelli is nu in balbezit. Agnelli passt de bal zonder na te denken. Finotti is nu in balbezit. Bizzarro rent richting de bal. Bizzarro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jirák rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - FortitudoIM 3:0

39e minuut.
Daveri is nu in balbezit. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Daveri geeft een hoge lob. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 26%, FortitudoIM 74%.
a.s. fuorirosa - FortitudoIM 3:0

50e minuut.
Michellati onderschept slim de pass. Diverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Diverio geeft een hoge lob. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - FortitudoIM 4:0

53e minuut.
Belmonte geeft de bal voor. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro passt de bal met de wreef. Finotti rent richting de bal. Finotti draait met de bal, schiet en ... Brusasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bizzarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Natero geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Forrez de bal onder controle te krijgen. Forrez passt de bal zonder na te denken. Jirák rent richting de bal. Jirák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daveri passt de bal in één keer door. Michellati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Finotti is nu in balbezit. Finotti haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rigotti de bal onder controle te krijgen. Brusasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Agnelli geeft de bal voor. Michellati kopt de bal weg. Klungelig pakt Caprioli de bal. Jirák rent richting de bal. Jirák schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Diverio bereikt de bal nog maar net als eerste. Diverio speelt de bal door. Jirák heeft problemen om de bal te vangen. Jirák haalt uit met een fantastische trap. Brusasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bellida is nu in balbezit. Michellati onderschept slim de pass. Michellati passt de bal zonder na te denken. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Finotti probeert naar een medespeler te passen. Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák passt de bal met de wreef. Bizzarro is nu in balbezit. Bizzarro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Micele bereikt de bal nog maar net als eerste. Micele geeft een hoge lob. Michellati probeert naar een medespeler te passen. Jirák heeft problemen om de bal te vangen. Jirák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zatta rent richting de bal. Diverio verovert de bal door een tackle van achteren. Diverio probeert naar een medespeler te passen. Jirák is nu in balbezit. Jirák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Daveri met de inworp. Diverio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bizzarro de bal. Bizzarro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
a.s. fuorirosa - FortitudoIM 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: a.s. fuorirosa 32%, FortitudoIM 68%.
a.s. fuorirosa - FortitudoIM 5:0