Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Spiciano River Plate RM
3-4-3-mio Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 20.6
redelijk Schieten slecht
uitstekend Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Inworp. Imbrogno met de inworp. Landi is nu in balbezit. Landi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Martignoni de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Malgiolio kopt de bal weg. Cervellera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervellera passt de bal in één keer door. Landi is nu in balbezit. Landi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cervellera rent richting de bal. Inzerillo onderschept slim de pass. Inzerillo passt de bal met de wreef. Mussi rent richting de bal. Mussi passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nufer passt de bal in één keer door. Ciafrè bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè speelt de bal door. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - River Plate RM 1:0

11e minuut.
Selis rent richting de bal. Selis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Imbrogno de bal. Imbrogno geeft een lange en hoge pass. Ciafrè springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Imbrogno passt de bal met de wreef. Cervellera bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervellera geeft de bal voor. Landi rent richting de bal. Landi haalt uit met een fantastische trap. Motterani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Brayda speelt de bal door. Selis rent richting de bal. Selis probeert naar een medespeler te passen. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - River Plate RM 2:0

31e minuut.
Cervellera passt de bal in één keer door. Selis rent richting de bal. Selis passt de bal zonder na te denken. Ciafrè rent richting de bal. Ciafrè draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brayda probeert naar een medespeler te passen. Selis bereikt de bal nog maar net als eerste. Selis passt de bal zonder na te denken. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Nufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nufer passt de bal met de wreef. Daar is Ciafrè, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciafrè draait met de bal, schiet en ... Motterani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - River Plate RM 3:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Imbrogno met de inworp. Ferente heeft problemen om de bal te vangen. Landi bereikt de bal nog maar net als eerste. Landi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doeltrap. Martignoni met een harde bal richting middenveld. Selis kopt de bal weg. Ciafrè rent richting de bal. Ciafrè haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spiciano 35%, River Plate RM 65%.
Olympique Spiciano - River Plate RM 3:0

48e minuut.
Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno geeft een lange en hoge pass. Ciafrè kopt de bal weg. Landi is nu in balbezit. Landi schiet op doel. Motterani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ciafrè stond buitenspel. Ranuzzi neemt vlug de vrije trap. Cervellera kopt de bal weg. Landi rent richting de bal. Landi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - River Plate RM 4:0

59e minuut.
Brayda rent richting de bal. Brayda speelt de bal door. Selis probeert naar een medespeler te passen. Landi rent richting de bal. Landi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - River Plate RM 5:0

65e minuut.
Biecke met een sublieme pass. Nufer is nu in balbezit. Nufer geeft een hoge lob. Landi rent richting de bal. Landi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cervellera rent richting de bal. Selis bereikt de bal nog maar net als eerste. Selis met een sublieme pass. Daar is Landi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cervellera verovert de bal door een tackle van achteren. Cervellera passt de bal met de wreef. Imbrogno met een sublieme pass. Landi rent richting de bal. Landi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Martignoni kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nufer neemt de hoekschop. Ciafrè bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciafrè haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Landi rent richting de bal. Landi schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Cervellera met een snelle inworp. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno geeft een hoge lob. Ciafrè is nu in balbezit. Ciafrè haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spiciano - River Plate RM 6:0

87e minuut.
Ciafrè kan de bal niet met de borst controleren. Panetta speelt de bal door. Cervellera speelt de bal door. Landi is nu in balbezit. Landi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spiciano 19%, River Plate RM 81%.
Olympique Spiciano - River Plate RM 6:0