Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Draghi Viola Atletico Salsiccia
revolutionBassa Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 17.7
excellent Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
good Verdedigen poor


3e minuut.
Andrusiani is nu in balbezit. Dibari bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusiani verovert de bal door een tackle van achteren. Andrusiani draait met de bal, schiet en ... Urgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 1:0

3e minuut.
Tagliabue passt de bal in één keer door. Allocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Allocca probeert naar een medespeler te passen. Andrusiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 2:0

5e minuut.
Defensor bereikt de bal nog maar net als eerste. Defensor passt de bal met de wreef. Andrusiani rent richting de bal. Andrusiani draait met de bal, schiet en ... Urgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Staruchowicz passt de bal met de wreef. Pinatto probeert naar een medespeler te passen. Antvlaf rent richting de bal. Antvlaf geeft een hoge lob. Andrusiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Staruchowicz is nu in balbezit. Allocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Staruchowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staruchowicz krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Staruchowicz speelt de bal door. Pinatto geeft de bal voor. Andrusiani is nu in balbezit. Andrusiani haalt uit met een fantastische trap. Urgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 3:0

22e minuut.
Defensor is nu in balbezit. Defensor geeft een hoge lob. Antvlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusiani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Defensor bereikt de bal nog maar net als eerste. Defensor probeert naar een medespeler te passen. Andrusiani is nu in balbezit. Andrusiani schiet op doel. Urgu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 4:0

32e minuut.
Urgu speelt de bal door. Tronci kopt de bal weg. Staruchowicz heeft problemen om de bal te vangen. Andrusiani is nu in balbezit. Andrusiani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Doeltrap. Urgu met een harde bal richting middenveld. Rodrigo kopt de bal weg. Andrusiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusiani schiet op doel. Urgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Rodrigo met een sublieme pass. Daar is Defensor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defensor passt de bal zonder na te denken. Andrusiani is nu in balbezit. Andrusiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urgu trapt de bal weg van het doel. Staruchowicz kopt de bal weg. Andrusiani heeft problemen om de bal te vangen. Andrusiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 5:0

39e minuut.
Antvlaf controleert de bal met de borst. Antvlaf geeft de bal voor. Allocca rent richting de bal. Andrusiani onderschept slim de pass. Andrusiani haalt uit met een fantastische trap. Urgu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 6:0

40e minuut.
Andrusiani onderschept slim de pass. Allocca is nu in balbezit. Andrusiani verovert de bal door een tackle van achteren. Andrusiani schiet op doel. Urgu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 7:0

42e minuut.
Deioannon onderschept slim de pass. Deioannon met een sublieme pass. Klungelig pakt Antvlaf de bal. Antvlaf geeft een lange en hoge pass. Andrusiani springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Staruchowicz is nu in balbezit. Staruchowicz geeft een lange en hoge pass. Dibari heeft problemen om de bal te vangen. Andrusiani is nu in balbezit. Andrusiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tagliabue is nu in balbezit. Staruchowicz onderschept slim de pass. Staruchowicz met een sublieme pass. Andrusiani is nu in balbezit. Andrusiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Draghi Viola 17%, Atletico Salsiccia 83%.
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 7:0

54e minuut.
Buselli heeft problemen om de bal te vangen. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo probeert naar een medespeler te passen. Pinatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinatto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Selis kopt de bal weg. Staruchowicz probeert naar een medespeler te passen. Andrusiani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrusiani draait met de bal, schiet en ... Urgu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 8:0

60e minuut.
Andrusiani passt de bal zonder na te denken. Defensor bereikt de bal nog maar net als eerste. Defensor passt de bal in één keer door. Andrusiani heeft problemen om de bal te vangen. Andrusiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 9:0

64e minuut.
Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo speelt de bal door. Pinatto probeert naar een medespeler te passen. Andrusiani rent richting de bal. Andrusiani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Defensor bereikt de bal nog maar net als eerste. Defensor geeft de bal voor. Andrusiani rent richting de bal. Andrusiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodrigo met een snelle inworp. Defensor geeft de bal voor. Andrusiani is nu in balbezit. Andrusiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 10:0

74e minuut.
Defensor onderschept slim de pass. Defensor geeft een lange en hoge pass. Staruchowicz kopt de bal weg. Andrusiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusiani haalt uit met een fantastische trap. Urgu bokst de bal weg. Daar is Fruner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defensor rent richting de bal. Defensor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rodrigo met een sublieme pass. Defensor heeft problemen om de bal te vangen. Defensor geeft een hoge lob. Andrusiani rent richting de bal. Andrusiani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodrigo geeft een lange en hoge pass. Andrusiani rent richting de bal. Andrusiani draait met de bal, schiet en ... Urgu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 11:0

79e minuut.
Antvlaf rent richting de bal. Antvlaf geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dibari de bal. Andrusiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrusiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Rodrigo met een sublieme pass. Raimo rent richting de bal. Pinatto onderschept slim de pass. Pinatto geeft een lange en hoge pass. Andrusiani springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Andrusiani passt de bal in één keer door. Antvlaf heeft problemen om de bal te vangen. Antvlaf geeft een hoge lob. Andrusiani rent richting de bal. Andrusiani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Selis heeft problemen om de bal te vangen. Defensor rent richting de bal. Defensor geeft een lange en hoge pass. Andrusiani is nu in balbezit. Andrusiani schiet op doel. Urgu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Casellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Casellano geeft een lange en hoge pass. Corbellini probeert naar een medespeler te passen. Andrusiani rent richting de bal. Andrusiani schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Draghi Viola 18%, Atletico Salsiccia 82%.
A.C. Draghi Viola - Atletico Salsiccia 11:0